2777
2789
عنوان

دلم گرفت از کار مادرشوهرم

543 بازدید | 10 پست

بیاین تاپیک قبلیم لطفا بگین حق دارم ناراحت بشم یا نه

پیشرفت من تویی که میگذاری هر لحظه عاشق ترت شوم💖💑💖                                                                 

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

درست نفهمیدم ینی برداشورهت گفت نمیایم؟

نه اصلا به ما چیزی نگفتن اولش گفتن با هم بریم بعد خودشون روزی ک ما شبش دعوتشون کردیم با مادرشوهرم رفتن بیرون فردا هم میخوان با فامیل خانمش برن یعد ما به مادرشوهرم گفتیم بیا ۱۴با هم بریم باغ گفت مهمون من باشین اونام بیان چندبار گفت یعنی با اونا راحت رفت بیرون ولی با ما اگه اونا نباشن سختشه

برای خودت زندگی کن

خب ما ک چیزی نگفتیم گفتیم خب اونا خودشون بدون ما رفتن ما هم بگیم مادرشوهرم و دخترش یه روز دیگه با هم بریم ولی قبول نکرد ناراحت شدم.

تازه جاریم خانواده خودشم اینجان ولی خانواده من یه شهر دیگه هستن

نه اصلا به ما چیزی نگفتن اولش گفتن با هم بریم بعد خودشون روزی ک ما شبش دعوتشون کردیم با مادرشوهرم رف ...

اهااا ولش کن ناراحت نباش گور باباشون تو به زندگی خودت بچسب مادرشوهر و بیخیال 

منم دقیقا مامان بزرگم همینطوره با عموم راحته میره میاد حتی با عمم ولی زیاد دوس نداره با ما جایی بیاد نمیدونم واقعا درصورتی ما بیشتر دوسش داریم بهش احترام میزاریم شانسه دیگ 😂

می‌دونی ما یکی از داداشام راحت آماده میشه میاد یکی نه خیلی فرو شر داره جای میریم مامانم مجبوره اون غروغرو رو راضی کنه بگه بیان شر نکنه ، شمام احتمالا خوبید اونا شرن میخواد بیان بعد حرف نباشه

می‌دونی ما یکی از داداشام راحت آماده میشه میاد یکی نه خیلی فرو شر داره جای میریم مامانم مجبوره اون غ ...

نه اونام خوبن ولی خب چون مادرشوهرم حس کردم فرق گذاشته ناراحت شدم ک با اونا تنهایی رفته بیرون با ما نمیاد

اسی جان چه کردین بیرون رفتن رو؟

هیچی شوهرم گفت تنها بریم ما هم بساط ناهار رو اماده کردیم شب مادرشوهرم پیام داد برنامه فردا چیه شوهرمم گفت ما میخوایم بریم اگع شمام میان بیاین غذا زیاده هی گفت نه و اینا خودم زنگ زدم گفتم شما و فلانی(خواهرشوهرم)بیاین گفت نه چون شما خبر ندادین پرسیدم منم گفتم اخه شما هی گفتین خودم غذا درست کنم منم به شوهرم گفتم قبول نکن خلاصه راضیشون کردیم غذا اضافه کردم فرداش رفتیم