2777
2789

من سال اول بعد از پر کشیدن بابا که می شد ۱۰ ماه بعد از فوتش، برای دومین بار و آخرین بار توی زندگیم رفتم سیزده بدر. 

فامیل بردنمون که حال و هوامون عوض شه. 

❤‍🩹

🙏🏻لطفاً برای شادی و آرامش روح همهٔ اموات و پدر عزیزم، هر ذکری رو که دوست داشتید، قرائت کنید...😭💔😞  #←🌸💚بِسْمِ اللّٰهِ الرَّحــْــمٰنِ الرَّحِیــْـمِ💚 {وَ ذَالنـُّونِ إِذْ ذَهَبَ مُغَاضِبًا فَظَنَّ أَنْ لَنْ نَقـْدِرَ عَلَیْهِ فَنَادَیٰ فِی الظُّلُمَاتِ أَنْ لَا إِلـَٰهَ إِلَّا أَنــْـتَ سُبــْـحَانَکَ إِنِّي کُنْتُ مِنَ الظَّالِمِیْنَ (۸۷) فَاسْتَجَبــْــنَا لَهُ وَ نَجَّیــْــنَاهُ مِنَ الْغَمِّ وَ کَذَٰلِکَ نُنـْجِی الْمُؤْمِنــِــیْنَ (۸۸)}💚🌸
بیشتر ببینید
من سال اول بعد از پر کشیدن بابا که می شد ۱۰ ماه بعد از فوتش، برای دومین بار و آخرین بار توی زندگیم ر ...

خیلی سخته رفتن ولی بخاطر بچه آدم مجبوره

برای شادی روح مادرم یه صلوات میفرستین 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

۳ ساله فوت سده و نرفتم و هرگز هم نمیرم دیسب هم با همه سر این قضیه دعوام سد با همسرم هم حرف نمیزنم چون درکم نمیکنه توقع داشته از دوروز بعد فوت مادرم تا بحال جلوی خانواده ش برقصم که نکنه خدای ناکرده خم به ابروشون بیاد

۳ ساله فوت سده و نرفتم و هرگز هم نمیرم دیسب هم با همه سر این قضیه دعوام سد با همسرم هم حرف نمیزنم چو ...

منم همسرم درکم نمیکنه اصلا مردا نمیفهمن ماناراحتیم بیشتر میخوان دعوا بگیرن باهامون خدایا مادرامون دیگه رفتن این غم خیلی بزرگیه چجوری طاقت بیاریم خدا عالم

درسته که خیلی ناراحتی ولی بقیه هم حق دارن خوش باشن و زندگی کنن

من کاری به کسی ندارم میخوام برم درحدیه غذا خوردن به خاطر پسرم بیرون و برگردم ولی وقتی کسی ادمو نمی‌فهمه خیلی سخته غم مادر مرده را مادر مرده میداند وبس

من کاری به کسی ندارم میخوام برم درحدیه غذا خوردن به خاطر پسرم بیرون و برگردم ولی وقتی کسی ادمو نمی‌ف ...

فقط خود آدم میتونه درد خودش رو درک کنه باور کن اگر مادر شوهرت فوت شده بود هم با شوهرت بد رفتاری میکردی که چرا مارو یادت رفته به فکر مادرتی

فقط خود آدم میتونه درد خودش رو درک کنه باور کن اگر مادر شوهرت فوت شده بود هم با شوهرت بد رفتاری میکر ...

اره گلم کاملا درسته راست میگی باید سعی کنم خودمو جمع کنم دیگه

منم همسرم درکم نمیکنه اصلا مردا نمیفهمن ماناراحتیم بیشتر میخوان دعوا بگیرن باهامون خدایا مادرامون دی ...

چون که مادر اونا نبوده اصلا درک نمیکنن ولی اگر مادر خودسوت توی ۹۰ سالگی آخ بگه توقع دارن ما خودمونو بکشیم

چون که مادر اونا نبوده اصلا درک نمیکنن ولی اگر مادر خودسوت توی ۹۰ سالگی آخ بگه توقع دارن ما خودمونو ...

اره دقیقا درسته من بهش گفتم دنیا گرده بعد یادت میارم