2777
2789
رزماری خیلی خوبه امتحان کردم یک ماه بزنی هم ریزش قطع میشه هم دوباره رشد میکنه

چن روز یبار زدی ؟

جوشانده رزماری بود؟

چقد رو موهات گذاشتی بمونه؟

شامپو خاصی هم استفاده میکردی؟

موهات پر پشت شد؟

میشه بی زحمت ب همشون جواب بدی🥺

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

چن روز یبار زدی ؟جوشانده رزماری بود؟چقد رو موهات گذاشتی بمونه؟شامپو خاصی هم استفاده میکردی؟موهات پر ...

۲ روز یک بار ،یک ساعت قبل حموم ،شامپو خودم زدم چیز خاصی نگرفتم ،فقط باید رزماری ۲ و ۳ ساعت بزاری بجوشه زیرشو کم کنی آبم زیاد بریزی بعد با اسپری بزنی روی موهات یک ساعت بمونه کافی 

مهم نیست پشت سرمون چی میگن مهم اینه که تو رومون جرعت ندارن حرف بزنن😏
چن روز یبار زدی ؟جوشانده رزماری بود؟چقد رو موهات گذاشتی بمونه؟شامپو خاصی هم استفاده میکردی؟موهات پر ...

اره همه گفتن چقدر موهات پر شده چون بعد زایمانم ریزش داشتم هم قطع شد هم پرپشت بزار ببینم عکس دارم از موهام دارم  میفرستم که فک نکنی دروغ میگم واقعا برام معجزه کرد 

اره همه گفتن چقدر موهات پر شده چون بعد زایمانم ریزش داشتم هم قطع شد هم پرپشت بزار ببینم عکس دارم از ...

کف سرم معلومه پیش نامزدم خجالت میکشم 

ن عزیزم این چ حرفیه

کف سرم معلومه پیش نامزدم خجالت میکشم ن عزیزم این چ حرفیه

درست میشه فقط باید همت داشته باشی زود خسته نشی ،خیلی تاثیر میزاره،آخه یک بار گفتم خوبه همه گفتن تا عکس نفرستی باور نمیکنیم🤕