2777
2789

اگ حوصله دارین لایک کنید یکم تعریف کنم از ماجرا شاید تخلیه شدم

اکثر ما برای چیزهایی میجنگیم که ابتدایی ترین داشته های دیگرانه و این یه تراژدیه :)

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ما دوسال دانشگا ی شهر بودیم هر روز کنار هم بودیم

مث متاهلا میرفتیم پیک نیک دونفره 

اشپزی میکردیم خرید میرفتیم 

همه چی 

بشدت هم باهم خوب بودیم

همدیگه رو لوس کرده بودیم درواقع

بعد از دو سال دانشگا فارغ شدیم و هرکی رفت شهر خودش

رابطمون لانگ دیستنس شد

یسال تحمل کرد بعد از یکسال شرو کرد بداخلاقی یا فالو کردن یکی دوتا دختر یا بحث الکی مخفی کاری و ... تا نهایتا اعتراف کرد دیگ خسته شده و میخواد کات کنیم

اکثر ما برای چیزهایی میجنگیم که ابتدایی ترین داشته های دیگرانه و این یه تراژدیه :)

خیلی خلاصه گفتم البته

راستی کلا ۳ سال باهم بودیم

و دقیقا موقعی کات کرد که من ده روز بعدش کنکور ارشد داشتم و شش ماه بود داشتم خررر میزدم برا کنکور ارشد ینی خیلی برام مهم بود

این خراب کرد همه چیو 

دیگ التماس میکردم بمون لاقل تا کنکور بدم

دیگ بزوووور و التماس و سردی فراوان موند تا ده روز ک کنکور بدم 

هررر روز با گریه درس میخوندم

تااا نهایتا روز کنکور دیگ کات کرد واس همیشه و شمارمو اینام همه چی پاک کرد 

چرا نیومد خاستگاری دوستت داشت میومد منم خیلی دلم گرفته

همسن هم بودیم

شغل نداشت هنوز

سربازی نرفته بود

چرا نیومد خاستگاری دوستت داشت میومد منم خیلی دلم گرفته

ن اونقدرا دوستم نداشت ک واس بدست اوردنم هرکاری کنه 

صرفا فقط ادم خوبی میدونست منو 

دیگ یمدت با یه پسر دختر باز میگشت ک خیلی بی عار و بیکار بود فقط دختر بازی میکرد سنشم بالا بود اما حتی ی موتور نداشت

کم کم انگا از اون تاثیر گرف

نمیخواست تو رابطه فاب بمونه 

البته دوری هم دخیل بود

میگف دوس دارم رلم نزدیکم باشه لاقل با ماشین خانواده گاهی برم دنبالش ی چرخی بزنیم و اینا

ن اونقدرا دوستم نداشت ک واس بدست اوردنم هرکاری کنه صرفا فقط ادم خوبی میدونست منو دیگ یمدت با یه پسر ...

از فکرش بیرون بیا، درکت میکنم خودم گذروندم. آدم درستی نبوده حتی شعور اینو نداشته توی موقعیت حساس ول نکنه 

از فکرش بیرون بیا، درکت میکنم خودم گذروندم. آدم درستی نبوده حتی شعور اینو نداشته توی موقعیت حساس ول ...

اره دقیقا

همه همینو میگن

از فکرش بیرون بیا، درکت میکنم خودم گذروندم. آدم درستی نبوده حتی شعور اینو نداشته توی موقعیت حساس ول ...

مشکلم الان اون حس ناکافی بودنیه ک بهم داده

همش ب این فک میکنم چقد دوست نداشتنی ام ک( با اینگه ینفر از شخصیتم از اخلاقم بشدت راضی بوده ک حتی تا اخرین لحظه ک خدافظی کردیمم بهم با بغص گف بدی نداشتی ک بخوام جایی بدتو بگم حتی)  ینفر انقدر راحت بعد پنج سال دوست معمولی بودن و سه سال رابطه عاطفی عمییییق  یهو ازم سیر شد و خواس فقط پرتم کنه از زندگیش بیرون.یهو زد همه چیو پاک کرد و حتی با اینکه قشنگتر شدم بیشتر ب خودم رسیدم دلش نخواس ی پستمم لایک کنه