2777
2789
عنوان

نامزدم ازم یواشکی عکس میگیره

| مشاهده متن کامل بحث + 707 بازدید | 36 پست

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

من یکبارم به ذهنم همچین چیزی خطور نکرده بود اما تو همین نی نی سایت یکی گفت برای خود ارضایی خیلی ترسی ...

تو میشنی ب حرف نینی سایتی ها گوش میدی اصن یکیش خود من واقعا میشینی ب من گوش مید

کاربر گرامی قبل از ریپلای کردن امضامو بخون  کاربر گرامی وقتی تو فضای مجازی و عمومی تایپک میزنید قبل از هرچیز باید جنبه شنیدن هر نظر و انتقاد و پیشنهاد رو داشته باشید اگر جنبه شنیدن نظر مخاف خودتونو ندارین تایپک نزنید💙 کاربر گرامی اگه من جایی نظر دادم و خواستی ریپلای کنی و فاز دانشمند و انسان با ادب و فهمیده برداری  ریپلای نزن عزیز من ن من شمام ن شما من که طرز فکر و طرز انتقاد و پیشنهادمون یکی باشه اگه خوشت نسومد از کامنت من بدون در نظر گرفتن من نظر خودتو بده و بگذر ولی اگه باز با این حال ریپلای کردی نشون دهنده بی شخصیتی خودته پس اونموقعه منم یه بیشخصیت مثل خودت شدم و جوابتو با بی ادبی دادم ناراحت نشو چون تذکر داده بودم💙

بیشتر ببینید
من یکبارم به ذهنم همچین چیزی خطور نکرده بود اما تو همین نی نی سایت یکی گفت برای خود ارضایی خیلی ترسی ...

ولکن این نی نی سایتو آدم سمی زیاده .

من چند مدت اومدم ولی خیلی اومای سمی هست اینجا و واقعا روی عصاب روون آدم تاثیر میذاره

دقیقا پسرا عاشق عکس یهویی ان من هزار تا عکس برا پارتنرم میفرستم ولی خودش ی عکس ازم میگیره ک اصلا حال ...

دقیقا اینم همینه فقط عکسای زشتی که خودش میگیره رو قبول داره 

ازدواح کردین یا دوستین؟

تو میشنی ب حرف نینی سایتی ها گوش میدی اصن یکیش خود من واقعا میشینی ب من گوش مید

وای دمت گرم 🤣 

راست میگه اسی جان تو به حرف نینی سایتی ها گوش نده 

شوهر منم اوایل ازدواج اینکارو میکرد 

ولی خود ارضایی نمیکرد🤣🤣

نمیدونم ولی اوایل ک حس عشق فراوان نسبت به من شوهرم داشت اینطوری بود الان مشکل مالی داریم یکم خستست اینطوری نیس مثلا حتی عکسو فيلم هایی داره ک من خودم خبر نداشتم و مطمئنم شوهر من اهل خودارضایی نیس