2777
2789

من سال ۴۰۰ ازدواج کردم تموم خرجی ک شوهرم برامن کرد و شیربها و همه چیز حتی میکاپ عروسی کلاااا شد ۷۰تومن ب قیمت سال ۹۹ 

الان هروقت ما دعوامون میشه میگه کاش اون پولارو خرج شغل میکردم و میگه تو واسه چیم بودی کثافت فلان فلان شده 

از اینا بگذریم ما وام ازدواجمون رو بعد از عروسی گرفتیم ک شد ۲۷۰میلیون و ۱۵۰تومنش برای من بود و مادرم ضامن پیداکرد 

خانواده خودش حتی براش ضامن پیدانکردن بخداقسم 

من اون وامو ب خانوادم ندادم ک واسم جهاز بگیرن الان طعنه جهازو هم بهم زد دادمش ب این بی عرضه هیچچچچ گوهی هم نخورد نشست خوردش تمومش کرد الان لنگ اجاره خونشه

همه رو از چشم من میبینه در صورتی ک خودش معتاده تاپیک قبلم شرح معتادیشو گفتم ک بیکاره و خواب و پررررو و زبون دراز و روانی 

جالب اینجاس میگه بچه نمیاری نقشه ای موندی مستقل شی طلاق بگیری تو بامن بازی کردی و اونه ک طلبکااااره 

دعوا ک میشه انواع فحش و بی حرمتی مث کلمه حرومزاده رو بهم میگه و امثالهم

واقعا دیگ دارم تموم میشم از یه دختر شاد تحصیلکرده تبدیل شدم ب کسی ک حتی پول ۱۳بدرم نداره بره باقی عید  ک بماند حبس تو خونه گذشت و با افسردگی مطلق 

بچه نیاوردم ریسک بود 

بگید من چکاااارکنم دستام داره میلرزه

مامان ها✋✋ طاها من مشکل توجه تمرکز و تاخیر کلام داشت.

دو سال برای گفتار درمانی حضوری می‌رفتیم که بی نتیجه بود.😔

تا با خانه رشد که صد تا درمانگر تخصصی گفتار و کار و روانشناس آنلاین هستن آشنا شدم، برای هر مشکلی هم آقای خلیلی بهترین درمانگر رو بهم معرفی کرد. 

این مدت خدا رو شکر پسرم خیلی پیشرفت کرده.🤩🤩

اگه نگران رشد و تربیت فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید.

ترو خدا ترو به اعتقاداتت اصلا فکر بچه نکن اصلا و اصلا فک نکن بچه بیاری اخلاقش درست میشه . هزار برابر بدتر میشه 

هرکسی بال داشت لزوما فرشته نیست !!!                      شاید نوار بهداشتیه   

اگ بهم فحش ندین میگم طلاق بگیر

با سیمکارت مادرشوهرم اومدم🍻 کاربر عزیز من اینجا بی احترامی نمیکنم ولی اگ ببینم کاری میکنم از ب دنیا اومدنت پشیمون شی با نظر مخالفی خفه شی و بگذری بهتره تا خفه ات کنم هم کاربری من بترکه هم تو.

بیشتر ببینید