2777
2789

میگه بهونه میگیری 

خوشی زده زیر دلت 

اذیت میکنی 

همش گیر میدی 

اصلا نمیخندی 

خیلی اذیت میکنی منم نمیکشم :( 

گفتم من که بعد زایمان گفتم افسردگی گرفتم چرا نبردیم دکتر 

مبگه گوه خوردم حالا برو

مامان ها✋✋ طاها من مشکل توجه تمرکز و تاخیر کلام داشت.

دو سال برای گفتار درمانی حضوری می‌رفتیم که بی نتیجه بود.😔

تا با خانه رشد که صد تا درمانگر تخصصی گفتار و کار و روانشناس آنلاین هستن آشنا شدم، برای هر مشکلی هم آقای خلیلی بهترین درمانگر رو بهم معرفی کرد. 

این مدت خدا رو شکر پسرم خیلی پیشرفت کرده.🤩🤩

اگه نگران رشد و تربیت فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید.

خب برو یا مشکل داری یا نداری اگرم مشکل شوهرت باشه که تو حالت بد شده باشه دکتر با ترفندای خودش میکشون ...

نه شوهرم مرد خوبی بود 

من حاملگی سخت و تنهایی زیاد داشتم 

بعدم دست تنها و بچه ی بدبقلق 

شوهرم صبح میرفت سر کار تا ۱۱ شب 

هیچکیم نبود 

مامانمم نمی اومد 

خلاصه خیلی زجر کشیدم بهم ریختم

خب برو یا مشکل داری یا نداری اگرم مشکل شوهرت باشه که تو حالت بد شده باشه دکتر با ترفندای خودش میکشون ...

برم روانشناس یا روانپزشک؟ 

بد نمیشه؟ 

بهشم گفتم زندگی برام پوچه 

هیچی خوشحالم نمیکنه

برم روانشناس یا روانپزشک؟ بد نمیشه؟ بهشم گفتم زندگی برام پوچه هیچی خوشحالم نمیکنه

نمیدونم مشکلت در چه حد هست اگه دارو لازم باشی باید بری روانپزشک 

ولی اگه نیاز به مشاوره داشته باشی باید بری روانشناس

حالا روانپزشکا هم خودشون مشاوره میدن البته هزینه هاش خیلی بالاتر از دکترای روانشناس هست برای همین خودشون اگه نیاز باشه میگن برو پیش روانشناس 

من باشم ویزیت انلاین میشم با روانپزشک ببینم اول مشکلم در چه حدی هست تشخیصش چیه 

چون میدونی اگه بری روانپزشک حضوری یه جور ممکنه بخواد الکی بکشونتت مطب اگه بری روانشناس اونم اگه اهل دغل باشه میخواد بگه نه مقاومت کن دارو نخور بیا پیشم وجدان خیلی مهمه تو این تخصصا مثل جراح بی وجدانی که ممکنه الکی یه نفرو ببره زیر تیغ

مثلا من خودم ادمی بودم که مشکلم فقط با دارو حل میشد هم روانپزشک میگفت نیاز به مشاوره با من نداری به روانشناس هم احتیاج نداری هم واسه احتیاط رفتم روانشناس اونم بهم گفت من کمکی بهت نمیتونم بکنم چون باید یه اختلالی مشکلی داشته باشی تا من بهت بگم چیکار بکن چیکار نکن 

نه شوهرم مرد خوبی بود من حاملگی سخت و تنهایی زیاد داشتم بعدم دست تنها و بچه ی بدبقلق شوهرم صبح میرفت ...

ببین الان خودتو جمع نکنی اوضاع واست سخت تر میشه ،از پیله کردن به شوهرت بپرهیز،انقدرم نگو که افسردم و اینا،خودتی که با الان و حرفها و کارها و رفتاری الان خودت ایندت رو میسازی،بپا چی داری میسازی