2777
2789
عنوان

بابام عین وحشیا اومد خونه مون😨

| مشاهده متن کامل بحث + 3801 بازدید | 93 پست
چند سالته اگه دیدی مادرت دیر کرد و باز بهتون حمله کرد زنگ بزن 110

میترسم 

خیلی وحشتناک بود کارش 

خدا خودش کمکمون کنه

کاش می شد زندگی تکرار داشت...                                                                                
مگه بابام چشه یا مامانم 😭😭😭

چرا همکلاسیات متوجه مشکلاتتون شدن؟

تاريك انديشان هميشه سعى مى كنندزنان را در «سياهى» نگه دارند؛آنها از روشن شدن ذهن زن مى ترسند !چون خوب ميدانند اگر زن بداند،به فرزندانش هم ياد ميدهد !

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

سریع زنگ بزنید ۱۲۳. یا ۱۱۰

هیچ کاری نمی کنن .....

اسی به یکی که بابات بهش احترام میذاره و آدم مثبتی هست توی فامیل تون یا اطرافیان، بگید و با اونا در ارتباط باشید

"هر کسی را ملاقات می‌کنی درگیر نبردی است که تو هیچ چیز درباره آن نمی‌دانی. همیشه مهربان باش." بعد از دیدن خیلی دعوا و پرخاش‌ها در سایت، عمیقا به این نتیجه رسیدم که خیلی‌ها در این دسته جا می‌گیرند 😊

بیشتر ببینید

اسی جدا شدن یا میخان حدا شن ب مادرت بگو مراعات کنه دهن ب دهنش نذاره بخاطر شما اسیب نزنه بهتون بعد دااداگاه میری میگن بچه واسع پدره خدا ازتون نگذره 

اسی برین ازش شکایت کنید که در حریان باشه دادگاه یوقت اتفاقی افتاد دست مادرت پیش باشع

چرا همکلاسیات متوجه مشکلاتتون شدن؟

من میترسم از مدرسه بیام خونه پر از ماشینه به مامان بابام میگم بیان دنبالم یکی از همکلاسیام دید مسخرم کرد...

‌ ‌‌ ‌ ‌ ‌ 𒀭 🍓 ◖ ℬ  my týpe ⊹ ִֶָ 🥛 𓂃‌ ‌ ‌ ‌ ‌‌ 

خب پس تو اتاق بمونید درم قفل کنید گوشیتم پیشت باشه اگه خدایی نکرده چیزی شد زنگ بزن ۱۱۰

فقط دعا کنید 

من دیگه طاقت هیچیو ندارم

نههه مسخرم میکنن بهم می‌خندن تو جام بودی چیکار میکردی تازه جز این مشکلات خانوادگی داریم خیلییی

خب رفیقات بیشعورن

تقصیر پدر مادرت ک نیست

پدر مادر خودشون پیر نمیشن یعنی

هر کی چشمش به امضام افتاد واسه شادی همه اموات مخصوصا پدرم صلوات بفرسته💚   دعا میکنم هرگز غم عزیزاتونو نبینید.

چرا یهو اینجوری شدع

فکر کنم با مامانم دعواشون شده 

مادوتاهیچکاره بودیم این وسط

خب رفیقات بیشعورنتقصیر پدر مادرت ک نیستپدر مادر خودشون پیر نمیشن یعنی

مامانم خیلی جوونه بابام هم ولی مسخره میکنن فقد بابام مریضی داره...مامانم مشکلات اعصاب...

‌ ‌‌ ‌ ‌ ‌ 𒀭 🍓 ◖ ℬ  my týpe ⊹ ִֶָ 🥛 𓂃‌ ‌ ‌ ‌ ‌‌ 

سرچی خوب ‌؟؟چش بود‌؟

الان که رفت 

ولی فکر می کنم با مامانم بحثشون شده ولی چرا با ما اینکارو کرد و به زور میخواست ببرتمون اونجا نمیدونم.

کاش دیگه هیچوقت نبینمش

ناراحت شدم براتونچی بگم عزیزم،مشکل تو و داداشت نیستین دائما به خودتون بگین که بیش از این آسیب نبینین ...

ممنونم عزیزم 

فقط نگرانم بخواد بهمون آسیبی بزنه اون آدمی که من امشب دیدم هر کاری ازش بر میاد..

آخه کدوم پدری با بچش همچین کاری میکنه 

یه لحظه که اون صحنه رو دیدم یاد داعش افتادم 

حالا فکر کن یه پدر با بچش همچین کاری بکنه😞