2777
2789
عنوان

بابام عین وحشیا اومد خونه مون😨

3785 بازدید | 93 پست

سلام عزیزان 

واقعا کلمه ی دیگه ای به ذهنم نرسید!!!

هنوز که هنوزه دارم میلرزم.

فعلا دقیق نمیدونم چی شده،فکر کنم به خاطر دعواش با مامانمه.

خلاصه بابام یک ربع پیش اومد خونه با داد و بیدار مجبورمون کرد پاشیم بریم خونه مادربزرگم اینا داداشم رو کشون کشون داشت می زد می بردتش فقط فرصت کردم از زیر دستش بکشم بیرون رفتیم تو اتاقم درو قفل کردیم خودش پاشد رفت.

واقعا ترسیدیم نکنه بخواد بهمون آسیب بزنه میشه بگید چیکار کنم زورمون بهش نمیرسه خیلی وقیح و لجبازه😭😭

کاش می شد زندگی تکرار داشت...                                                                                

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

چرا اینکارو کرد

ب زور میخواس ببره خونه مامانش ک چی

پسر قشنگم از وقتی اومدی هر روز مامانی بهاره😍.مادر بودن حس عجیب و خاصیست. احساس میکنم قلبم جایی بیرون از سینه میتپد.                                 پسرم، مرد کوچکم، جهان برای من در تو خلاصه میشود💙💙💙   پسرم آرام دوستت خواهم داشت طوریکه هیچکس به جز خودت این حس مرا درک نخواهد کرد💙
بیشتر ببینید
چرا سرچی چیشده

ببین اصلا روحمم خبر نداره فقط فهمیدم که با مامانم بحثش شده

مامانت کجا بود؟

باهاش تماس گرفتم گفت شما جایی نرین من دارم میام پیشتون

مثلا دوست داشتی زورت بهش برسه؟؟؟؟!!!!!! قدر پدرت رو نمی دونی

پدر فحاش دست بزن دار دیگه قدر دونستن داره؟!؟!

میخاست بچه نیاره :/

تاريك انديشان هميشه سعى مى كنندزنان را در «سياهى» نگه دارند؛آنها از روشن شدن ذهن زن مى ترسند !چون خوب ميدانند اگر زن بداند،به فرزندانش هم ياد ميدهد !
چرا اینکارو کردب زور میخواس ببره خونه مامانش ک چی

نمیدونم منم 

اونم این وقت شب

اصلا همه رفتاراش عجیب بود واسه همین میگم دیگه