2777
2789
عنوان

فقط آقایون لطفا بیان

| مشاهده متن کامل بحث + 473 بازدید | 64 پست
وقتی ارتباطی بین ما نبوده و فقط یه حس پنهون هست ک هر کدوممون فک میکنیم یه طرفه اس درحالی ک دپ طرفه ا ...

خودش كه سعيشو كرد حالا نوبت شماست بهونه ها براي پيام دادن زياده چون گفتيد 4 سال منتظريد حتما پيام بدين يه چراغ سبزي نشون بدين 

{هر وقت آقاي عرب به شما درخواست دوستي داد اسكرين شات بگيريد وآبرويش را ببريد}

اگه منم جواب رد بدم فقط برای اینکه ناز کنم و باز تلاش کنه ...ممکن کلا دیگه دوباره خواستگاری نکنه و ت ...

اگه واقعا دوسش داری ناز نکن دیگه...

نمیدونم چرا اینو تو ذهن دخترا کردن که ناز کنی خواستنی تری‌...

خودشونم عذاب میدن

همین مجازات تو را بس که من دیگر برایت میو میو نمیکنم.🐈

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

۳۰ سالشه دست دست میکنه؟ببین اگه هنوز دوسش داری این سری خودش یا خانواده اش‌ نخ دادن،سر نخو بگیرید.... ...

🫠من حتی بع حسمم شک کردم 

فک میکنم دوسش ندارم 

در حالی تا چن وقت قبل براش میمردم🤐😑🙃

خاک ت سرم

اگه منم جواب رد بدم فقط برای اینکه ناز کنم و باز تلاش کنه ...ممکن کلا دیگه دوباره خواستگاری نکنه و ت ...

نه جواب رد بدون شناخت بزرگترین اشتباه هر دختری هست 

میدونی،واقعیتش من از اون دختر سر بودم ولی دلم رفت ،ولی وقتی دیدم بدون شناخت رد کرد ناراحت که نشدم هیچ باور کن خوشحال هم شدم

چون با خودم گفتم اگه این عاقل بود یه فرصتی کهبراش پیش اومده رو بررسی میکرد 

🧔اقا هستم
نه جواب رد بدون شناخت بزرگترین اشتباه هر دختری هست میدونی،واقعیتش من از اون دختر سر بودم ولی دلم رفت ...

یه درصد فک میکردی 

داره ناز میکنه 

ببینه چقدر رو خواستنت پا بر جایی😬

این نظر منه

باشه سعیم رو میکنم 🫠

حتما اين كارو كنيد هر چه دير كنيد سختر ميشه 

اميدوارم درست بشه و به هم ديگه برسين وازدواج كنيد

{هر وقت آقاي عرب به شما درخواست دوستي داد اسكرين شات بگيريد وآبرويش را ببريد}

نه جواب رد بدون شناخت بزرگترین اشتباه هر دختری هست میدونی،واقعیتش من از اون دختر سر بودم ولی دلم رفت ...

شاید همین که فکر کرده شما بهتری باعث شده جواب منفی بده...اعتماد به نفس نداشته 

همین مجازات تو را بس که من دیگر برایت میو میو نمیکنم.🐈

اگه شانس منه ک خلوت و به نتیجه خاصی نرسیدم توام نظری داری😁🫠

فقط میتونم بگم کار خوبی کردی واکنش نشون ندادی چون فکر میکردن از خداته 😊

من شکوفایی گل های امیدم را در رویاها میبینم... و ندایی که به من می‌گوید......گرچه شب تاریک است.... دل قوی دار که سحر نزدیک است🌻💚

🙃🫠خوشحالم

انشاا.. هرچی خدا بخواد همون میشه بهش فکر نکن😊

من شکوفایی گل های امیدم را در رویاها میبینم... و ندایی که به من می‌گوید......گرچه شب تاریک است.... دل قوی دار که سحر نزدیک است🌻💚

یه درصد فک میکردی داره ناز میکنه ببینه چقدر رو خواستنت پا بر جایی😬این نظر منه

اول که موضوع به این مهمی هیچ جای این رفتار نداره

کسی که بخواد بقولی ناز کنه( نه تمام)نمیگه مثلا میگه برو با خونوادت بیا،یا میگه این روش خواستگاری رو دوست ندارم یا هزار تا حرف دیگه

بعدشم شما اول خودتو ثابت کن که دل طرف رو قفل کنی بعد ناز کن ،کاری که خیلی از پسرا با دوست دخترشون میکنن و گیر میندازن قلب طرفشونو و اونوقت اسبشونو میتازونن

🧔اقا هستم
شاید همین که فکر کرده شما بهتری باعث شده جواب منفی بده...اعتماد به نفس نداشته

خب چه بدتر

پسرا از دختری که ازشون سر تر باشه خوششون میاد 

در ضمن من خیلی خیلی حواسم به رفتار و حرکتش و عکس العملش بود 

در اون حد هم نبودم که بتونه حس کنه که سر تر هستم یا پایینتر

🧔اقا هستم