2777
2789
عنوان

حس ششمی لباسم چ رنگیه و رژ چ رنگی زدم 😁

| مشاهده متن کامل بحث + 385 بازدید | 61 پست
آینده رو خداوند میدونه عزیزم، یکی از اتفاق های خوب اینه که پول سمتت میاد و تو هیچ وقت لنگ نمیمونی 😊

😍چه عالی خداروشکر کاش یه پول گنده ای خدا برام بفرسته بینی ام رو عمل کنم

امیدوارم خدا کمکم کنه منم طعم خوش زندگیو بچشم تا وقتی جوونم ، از خدا اول سلامتی میخوام بعد میخوام کمکم کنه از بلاتکلیفی در بیام و زندگیم روبراه بشه 🥲💞

قربونت برم من تو خیلی عشقی ❤️

تو هم خیلی مهربونی فداتشم❤

امیدوارم خدا کمکم کنه منم طعم خوش زندگیو بچشم تا وقتی جوونم ، از خدا اول سلامتی میخوام بعد میخوام کمکم کنه از بلاتکلیفی در بیام و زندگیم روبراه بشه 🥲💞

خواستم یه چیزی رو با شما در میون بذارم چند هفته‌ایه که رژیم گرفتم و با اپلیکیشن "زیره" شروع کردم. واقعاً نتیجه‌گرفتن باهاش خیلی راحت‌تر از چیزی بود که فکر می‌کردم! 🥑💪

بدون گرسنگی و بدون اینکه غذاهای مورد علاقه‌ام رو حذف کنم، پیش میره. لازمم نیست برای همسرم و بچه ها غذای جدا درست کنم.

فکر می‌کنم این‌طور که دارم پیش میرم، آخر سال با افتخار می‌تونم تیک "لاغری" رو بزنم! 😄

من که شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن 🎉اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

😍❤️💋🌹تو خودت یک پول گنده هستی،توی مرام و معرفت یکی 🥰

فدای دل مهربونت لطف داری قلبم ❤

میدونم زیاد سوال میپرسم ولی بی قرارم ذهنم پر سواله

بنظرت کی ازدواج میکنم ؟ و با چجور شخصی 

فدای دل مهربونت لطف داری قلبم ❤میدونم زیاد سوال میپرسم ولی بی قرارم ذهنم پر سوالهبنظرت کی ازدواج میک ...

برات بهتره که اصلا هیچ ازدواجیو توی سن پایین قبول نکنی ، عجول نباش!!!!!!!!!!

اینکه چه جور شخصی هست هم ربط به انتخاب تو سن پایین داره،اگر برات مقدور بود خواسگار اومد شرایط ستاره ایشو بهم بگو ببینم چطوره برات

اینستا پیامتونو جواب میدم ❤️ neda_banoot
🙏🙏🙏🙏🙏عزیزم منم میگی طلاقم انجام میشه یاشوهرم برمیگرده ؟؟؟؟

عزیزم لطف کن ماه و روز دقیق تولد خودت و همسرت رو بنویس ، توی تاپیک خودتون جواب میدم، اینجا نپرسید لطفا

سلام خواهر ۲ شهریور ۷۸ بنظرت ازدواجم کی هست دوره یا نزدیک

حالا شهریوری ها همه جمعشون جمع شد 😄

لطف کنید اینجا نپرسید،یا دوستی بفرستید یا تاپیک خودتون صدام بزنید