2777
2789
عنوان

چرا همه بد شدن(مخصوصا فامیل)

144 بازدید | 11 پست

همه آدما نمیگم.. کلا... ولی خب انگاری آدم مهربون خوب وجود نداره.. مخصوصا فامیل ها که اصلا.. 

با هرکی آشنا میشم بده.. خب ولی من هیچ دوستی ندارم فقد با فامیل میگردم صمیمیم.. هیچکیم دلش نمیخواد باهام دوست بشه.. منم مجبوری اینکارو کردم... با فامیل ها میگردم بهشون میشه گفت وابسته شدم چون خیلی باهام خوبن همیشه هم باهمیم اما خیلی بی محله.. خانوادش بدتر اصلا بدرد هیچی گهه گهه... الان عید شده گفت بهم بیام پیشش اما خودش رفت روستاشون اصلا محل سگم نداد خانوادش بدتر... واقعا چرا... من مجبوری با فامیل میگردم هیچکیو ندارم ای کاش درک کنین... بجز این کلا خانواده مادری پدری همشون گهه ان هیچکدومشون خوب نیستن.. خوشبحالتون عدقل شما فامیل خوب دارین  دوست رفیق دارین.. 

مولتی فن اوتاکو کیدرامر عشق روسیه و ژاپن  🪷    ‌

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

ما هم فامیل خوب نداریم باورت میشه عید هیچکس از فامیل ها نیومد خونمون عید دیدنی هیچکس نیومد دلم گرفت ...

تنها نیستی همشون رفتن روستا نه زنگی نه چیزی توهم بیا پیشمون((:هیچ به هیچ 

فامیل کیلو چنده بابا من ن دوست دارم ن فامیل خیلیم راضیم انقدر وابسته نباشید

چیکار کنم.. والا از وقتی بدنیا آمد تا الان باهم بزرگ شدیم... ولی یهو...)) :

عزیزم خیلی از آدمها بد نیستن رفتار ما بهشون میگه چجوری با ما برخورد کنن اگر خیلی چسب باشی یا دردسترس باشی دیده نمیشی 

اون بهت بی محلی نکرده اون فقط تو رو ندیده 

ب نظرم روی عزت نفس و اعتماد ب نفست کار کن 

دردسترس نباش 

گاهی کتاب‌ها بهترین هم نشین ما میشن کتابهای خوب و سازنده بخون و راه رسم زندگی ت رو تغییر بده ... 

بعدم آدمها اول از همه جذب کسایی میشن ک برای خودشون احترام و ارزش قایل هستن...

عزیزم خیلی از آدمها بد نیستن رفتار ما بهشون میگه چجوری با ما برخورد کنن اگر خیلی چسب باشی یا دردسترس ...

نه اینجوری که گفتی نیست همشون بدن همشون کلشون...