2777
2789

اونوقت منه مجرد خواستگار ندارم بخدا بیشتر عروسی ها مهمونی ها خواستگار گیرش میاد من هول ازدواج نیستم فعلا هم قصد ندارم ولی آدم خواستگار باید داشته باشه

واقعا خوشبحالش بشدت این دختر قشنگه بدون هیچ عملی قدش هم عالی ی اندام بی‌نظیر داره دوست ندارم حسود باشم اصلا ولی ی جوری میشه آدم دیگه واقعا چه حکمتیه خدا اینطور آفریده😫😰همش هم میخوام خودمو بپذیرم ولی همش هم میبازم به خودم!

ای عشق من کجایی سریع تر بیا به زندگیم خیلی مشتاقتم لعنتیه جذاب😂😂😂😌😌😌

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

عکسش داری

برفرض داشته باشه

خودت خوشت میاد فامیلت عکستو پخش کنه اینور اونور؟

🐿️+🐱=💍، 🐰+🐻=💍، 🐹+🐨=💍، 🐣؟. [امضام جریان داره و اصلا ربطی ب حیوونا نداره و اون حیوونا هرکدوم نماد یچی هستن،پس بیخودی گیر ندید]

خواستگار زیاد خوب نیستیه باکیفیت بیاد که قسمتت باشه خوبه فقط

نه اصلا فقط اینطور نیست به ظاهر شاید اینطور باشه ولی ما خانوما دوست داریم داشته باشیم و خاطرخواه داشته باشیم

همش به شانسهیکی ممکنه زیباترین و تحصیلکرده و...باشه ازدواج نکنه یا ازدواج بد بکنهیکی هم هیچ ویژگی خا ...

اتفاقا همینم شوهرش بهش خیانت کرد و ی مدت قهر بود ولی بازم اوکی شدن و خوش و خرم

حالا شوهرش چه طورع؟

پولدارترین فرد فامیل بودن😂البته شوهره بهش خیانت کرد اوایل حتی تا پای طلاق هم رفتن ولی الان خوب شدن