2777
2789

خواستم یه چیزی رو با شما در میون بذارم چند هفته‌ایه که رژیم گرفتم و با اپلیکیشن "زیره" شروع کردم. واقعاً نتیجه‌گرفتن باهاش خیلی راحت‌تر از چیزی بود که فکر می‌کردم! 🥑💪

بدون گرسنگی و بدون اینکه غذاهای مورد علاقه‌ام رو حذف کنم، پیش میره. لازمم نیست برای همسرم و بچه ها غذای جدا درست کنم.

فکر می‌کنم این‌طور که دارم پیش میرم، آخر سال با افتخار می‌تونم تیک "لاغری" رو بزنم! 😄

من که شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن 🎉اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

نه خب هر عملی هم قشنگ نمیشه 

اگه چهرت بانمک و نچراله بیخیال 

بدی مکن که در این کشتزار زود زوال به داس دهر همان بدروی که میکاری..                                                                  لطفاً درخواست دوستی ندین .

نه بابا 

اگه دقت کنی خیلی از دماغ عملی ها هم زشتن فقط دلشون خوشه عمل کردن 

ظَهَرَ الْفَسَادُ فِي الْبَرِّ وَالْبَحْرِ بِمَا كَسَبَتْ أَيْدِي النَّاسِ لِيُذِيقَهُمْ بَعْضَ الَّذِي عَمِلُوا لَعَلَّهُمْ يَرْجِعُونَ فساد و پریشانی به کرده بد خود مردم در همه برّ و بحر زمین پدید آمد تا خدا هم کیفر بعضی اعمالشان را به آنها بچشاند، باشد که باز گردند.

بیشتر ببینید

بینی من خیلی باریکه از جلو انگار کانتور زدم خیلی نازه ولی از نیم رخ...بزار نگم سرش افتاده اس اصن نمای خوبی نداره ولی جرعت عملی ندارم و چهره نچرال از نظرم با هر عیبی یه قشنگی دیگه داره

تا خدا بنده نواز است به خلقش چه نیاز؟می‌کشم ناز یکی تا به همه ناز کنم...!🦋🌻خوش آن روزگار همایون ما..خوش آن بخت پیروز و میمون ما..کجا رفت هوشنگ و کو زرتشت؟کجا رفت جمشید فرخ سرشت؟کجا رفت آن کوروش دادگر؟کجا رفت کمبوجی نامور؟بپرسند از ایندر که ایران کجاست؟همان مرز و بوم دلیران کجاست؟🥀بر آمد ز ایران یکی مرد سخت..که خوابُند دشمن،بر افراشت تخت!رضا شاه آن شیر میدان کار..که ایران ز نامش گرفت افتخار..ز شمشیر عزمش وطن جان گرفت..به تدبیر او،خاک سامان گرفت!کنون گر گذر بر مزارش کنم..ز فر و ز شوکت نثارش کنم..🦁♡هرچقدر بزرگتر می شوم بیشتر میفهمم نجات دهنده اصلی فقط"پدر و مادرم"هستند❤🍁نیاز نیست برای بالا بردن یک زن آن را به مرد تشبیه کنید،او یک زن است همینقدر ساده و با شکوه..!♥️دین و ایمان دیگران به تو ربطی نداره،هرکی یجوری با خدای خودش ارتباط می گیره..!من با خدای خودم آزادانه حرف می زنم بدون هیچ پرده ای و اون لحظه حس می کنم که چقدر به خدا نزدیکم..نه با نماز..نه با قرآن.. با دل و زبانم..!پس تو اگر با راه دیگه ای به خدا نزدیک میشی بع من یا کسی مربوط نیست اون تویی و خدا و جوری که ارتباط میگیری فقط و فقط به خودت مربوطه...!🪻❤

بیشتر ببینید
منم دماغم قوز داره پول عمل دارم اما دلم نمیخواد عمل کنم

خب میری بیرون دخترا همه بینی عملی و شیک ،احساس حقارت نمیکنی با بینی قوزدار و غیر عملی ؟؟؟؟

بوی نم بارون ☔ شنیدن صدای بارون 🌧️رعد و برق ⛈️