2777
2789

من چند سال پیش که تجربم کمتر بود و ناپخته ، دوستم با یه اقایی چند سال دوست بود که مادر این اقا با ازدواجشون مخالفت میکنه دوست منم از فشار جدایی هر چی قرص توو یخچالشونه میخوره ک خودشو بکشه خداروشکر زنده می مونه ولی معدش دچار اسیب میشه

با اینکه ناراحت شدم و کلی دلداریش دادم ، ولی حرفی زدم که نباید میزدم ...

به اون یکی دوستم گفتم من اگه یه پسر بهم بگه خانوادم نمیخوانت میندازمش سطل زباله نه که براش غصه بخورم !! این گذشت و حدودا ۶ ماه بعد پسری ک خودم دوسش داشتم یهو رنگ عوض کرد و گفت پدرم باهات مخالفه

انقد حالم بد شد کارم به روانپزشک رسید حتی توو سرم فکرای خودکشی میومد !! اونجا تازه دوستمو درک کردم.

خلاصه که هیچووووقت کسیو قضاوت نکنید وگرنه خدا توی همون موقعیت قرارتون میده🙂❤️‍🩹

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

منم یه بار سخت دل شکستم

و همینجور دل خودمم شکست

کاش جفت پام میشکست ولی دل نمیشکستم

|هرکی امضامو دید بهم یادآوری کنه که تو قرار شد از صفر شروع کنی و گذشته و ادماشو فراموش کنی❤|

قضاوت نکردی 

حرف درستی زدی 

پس همه مشاوران باید تاوان بدن؟

منتها خودت آمادگی نداشتی

اینکه بخوایی اسم منو با تحقیر ریپلایی کنی یابری تاپیکام رو شخم بزنی که درجوابم حرفی بزنی،تبریک میگم تو عقده ایی هستی پس اب خنک بنوش🥛😊دَر من هست هزار من،که گَر بشکند یک من زاده شود مَن دیگر...! 💚🌱(سه تاکاربری ۹۸ امو ترکوندن!دیگه خط ندارم🫤جناب سروان ولوم کن🤦🏻‍♀️) 

بیشتر ببینید
قضاوت نکردی حرف درستی زدی پس همه مشاوران باید تاوان بدن؟منتها خودت آمادگی نداشتی

یه کم‌ حرفم حالت تکبر و غرور داشت و جلوی بقیه بهش گفتم

اونم بغض کرد . حس میکنم جاش نبود 

یباریه خانمه گفت بعضیا زن نیستن زنانگی ندارن بخاطرهمین شوهرشون طلاقشون میده   فاصله عقدتاطلاقش ۱سال نشد

لطفا اگرازپستی درتایپکی گذاشتم  خوشتون اومدیادرتایپکی کمکتون کردم لطفابرای سلامتی وسربلندی وخوشبختی همسروبچه هام  دعاکنید هوای یکدیگر را داشته باشیددل نشکنیدقضاوت نکنیدهنجارهای زندگی کسی را مسخره نکنیدبه غم کسی نخندیدبه راحتی از یکدیگر گذر نکنیدبه سادگیِ آب خوردنبر دیگری تهمت ناروا نبندیدبه حریم آبروی دیگریبدون اجازه وارد نشوید ...آدم‌ها دنیا دو روز است !هوای دل یکدیگر را بیشتر داشته باشیم 💖

بیشتر ببینید
اشکال نداره درس عبرت شد ،اگه میتونی حلالیت بگیر

الان دارم باهاش چت میکنم

از کسی ک میخاستم دل کندم و رفتم سراغ کسی ک اون منو میخاست یعنی همون ک دلشو شکستم

|هرکی امضامو دید بهم یادآوری کنه که تو قرار شد از صفر شروع کنی و گذشته و ادماشو فراموش کنی❤|

یباریه خانمه گفت بعضیا زن نیستن زنانگی ندارن بخاطرهمین شوهرشون طلاقشون میده فاصله عقدتاطلاقش ۱سال ...

اره کلا اینجور حرفا زدنش جالب نیس مخصوصا اگه با غرور و منم منم همراه باشه