2777
2789
عنوان

چطور بعضی ها کیک درست میکنن اینقدر پف داره اخه عکس

| مشاهده متن کامل بحث + 581 بازدید | 46 پست
یبار با ماست امتحان کن خیلی نرم میکنه ماست با ارد شیرینی پزی هم کامل شبیه کیک های قنادی میشهاز خودم ...

تو خونه ماهم همه تعریف میکنن خواهرم صدتا عیب میذاره روش 

البته اینم بگم خودش هیچی بلد نیست 😂

به خدا گفتم  :                                                                چرا آرزو کنم وقتی سرنوشت مرا نوشته ای؟؟؟؟                   خدا پاسخ داد :                                                       شاید نوشته باشم هرچه آرزو کند ❣️🙇🏻‍♀️
بیشتر ببینید
نه قالبم ۱۰ ثانته

پس باید 6 تا بزنی 

قبل از گذاشتن قالب تو فر بذار 10 دقیقه گرم بشه فرت

به خدا گفتم  :                                                                چرا آرزو کنم وقتی سرنوشت مرا نوشته ای؟؟؟؟                   خدا پاسخ داد :                                                       شاید نوشته باشم هرچه آرزو کند ❣️🙇🏻‍♀️
بیشتر ببینید

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

پس باید 6 تا بزنی قبل از گذاشتن قالب تو فر بذار 10 دقیقه گرم بشه فرت

من۳ تا میزدم اره گرم میزارم بشه

وقتی گریبان عدم با دست خلقت می درید وقتی ابد چشم تورا پیش از ازل می آفرید وقتی زمین ناز تورا در آسمان ها می کشید وقتی عطش طعم تورا با اشک هایم می چشید. من عاشق چشمت شدم نه عقل بود و نه دلی.  چیزی نمیدانم ازین دیوانگی و عاقلی.  یک آن شد این عاشق شدن دنیا همان یک لحظه بود. آن دم که چشمانت مرا از عمق چشمانم ربود   ( خداکنه باشی همیشه باشی ❤️🖇️)
بیشتر ببینید

مواد کیکت هم باید مناسب قالب و اندازه باشه

با من از کنکور و نهایی حرف نزن من سر نهاییام این میومد تو ذهنم: + به من میگن بتمنی✨دل نمیدم سرسری✨با لباسای بق بقی🤧😂دل میبرم از هرکسی✨دخترمووووو ناز پری✨ اسمت چیه؟؟؟ گلپری🙋🏻‍♀️✨                                                                  نی نی یار عزیزم میشه بفرمایی چرا تاپیکای من در لحظه نمیان و باید منتظر بمونم تا منتشر شود؟ میفرمایید چرا کامنتای من تو هر تاپیکی ارسال نمیشن و نیم ساعت بابد منتظر بمونم تا منتشر شود/:💔🤲🏻

بیشتر ببینید
ما فر نداریم کیک تو قابلمه و آبجوش میپزیم آره پفش خوبهتازه با آرد گندم

برای من اینمدلی با قابلمه و آبجوش کیک خمیر میشه دو ساعت هم بمونه پخته نمیشه ، من قابلمه رو حالت فر درست میکنم

با من از کنکور و نهایی حرف نزن من سر نهاییام این میومد تو ذهنم: + به من میگن بتمنی✨دل نمیدم سرسری✨با لباسای بق بقی🤧😂دل میبرم از هرکسی✨دخترمووووو ناز پری✨ اسمت چیه؟؟؟ گلپری🙋🏻‍♀️✨                                                                  نی نی یار عزیزم میشه بفرمایی چرا تاپیکای من در لحظه نمیان و باید منتظر بمونم تا منتشر شود؟ میفرمایید چرا کامنتای من تو هر تاپیکی ارسال نمیشن و نیم ساعت بابد منتظر بمونم تا منتشر شود/:💔🤲🏻

بیشتر ببینید
مواد کیکت هم باید مناسب قالب و اندازه باشه

ماشالا همه ام‌کیک پز آفرین 😂😂😂♥️

وقتی گریبان عدم با دست خلقت می درید وقتی ابد چشم تورا پیش از ازل می آفرید وقتی زمین ناز تورا در آسمان ها می کشید وقتی عطش طعم تورا با اشک هایم می چشید. من عاشق چشمت شدم نه عقل بود و نه دلی.  چیزی نمیدانم ازین دیوانگی و عاقلی.  یک آن شد این عاشق شدن دنیا همان یک لحظه بود. آن دم که چشمانت مرا از عمق چشمانم ربود   ( خداکنه باشی همیشه باشی ❤️🖇️)
بیشتر ببینید
برای من اینمدلی با قابلمه و آبجوش کیک خمیر میشه دو ساعت هم بمونه پخته نمیشه ، من قابلمه رو حالت فر د ...

ما فنجونی درس می کنیم آخه شکلاتی اول ۱۵ با دمکن بعد ۱۰ دقیقه بدون دمکن  پفشم خوبه

Intpهستم

اره با ماست ام میگن خوبه من با آرد نون تافتون درست میکنم اونم خوبه لطیفه اما درحد۶/۷ ثانت پف داره نه ...

من همیشه با ماست درست میکنم بعد ماست و روغن و شکر اندازه میکنم برا ۲ تخم مرغ ۱ لیوان شکر و ماست نصف لیوان و حتا کمتر روغن میریزم خوب هم ک زدم ارد رو کم کم بعد جوش شیرین و پکینگ پودر سر قاشق زیاد بزنی تلخ میکنه

ارد اندازه دقیق نداره برا من با قاشق نگاه میکنم 

نام کاربريم به یاد بچگی هامه
من همیشه با ماست درست میکنم بعد ماست و روغن و شکر اندازه میکنم برا ۲ تخم مرغ ۱ لیوان شکر و ماست نصف ...

وای ۱ لیوان شکر خیلی زیاده که

بیشتر ببینید
ماشالا همه ام‌کیک پز آفرین 😂😂😂♥️

کیکای منم خیلی خوب نمیشه شانسیه . فر و قالب ندارم تو قابلمه میزارم دوباره قابلمه در قابلمه ی داغ😂😂

بیشتر ببینید
تو خونه ماهم همه تعریف میکنن خواهرم صدتا عیب میذاره روش البته اینم بگم خودش هیچی بلد نیست 😂

کیک تولد هارو من درس میکنم خواهرم روش رو شکلات و خامه میزنه چون سلیقه آنچنانی ندارم بعد همیشه ی عیبی داره برا گفتن

نام کاربريم به یاد بچگی هامه
کیکای منم خیلی خوب نمیشه شانسیه . فر و قالب ندارم تو قابلمه میزارم دوباره قابلمه در قابلمه ی داغ😂😂

یعنی دو تا قابلمه تو هم؟

بیشتر ببینید
ما فنجونی درس می کنیم آخه شکلاتی اول ۱۵ با دمکن بعد ۱۰ دقیقه بدون دمکن پفشم خوبه

قنجونی چجوری با لیوان کاغذی؟

بیشتر ببینید