2777
2789

برای دوتا بچه شیرخشک میخزه

هی غر غر غر خستم کرده

هی میگه مامانت باعث بوده کمکت نکرده شیرش بدی

حرفاش مثل خودش بیخوده

حالا دستش تنگه و چک های زیاد داره ماهی ۳۰ تا شیر خشک حدود ۵ تومن درماه میشه اما داره خودشو میکشه میگه خانوادت کمک کنن

اه خدا بکشش راحت بشم

میگه همه شیر خودشون دادن تو ندادی 

بگو چرا خانواده خودت کمک نکنن، خانواده من کمک کنن؟! عجب😐

فقط 20 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
منم آن شیخ سیه روز که در آخر عمر      لای موهای تو گم کرد خداوندش را ...🥀🥀     دشمنت را هم چو میخ خیمه می خواهم ، مُدام                  سر به سنگ و تن به خاک و ریسمان در گــردنش 🥺🥹💫💫
بیشتر ببینید

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

خانواده خودش شر کردن شیر بده

داشتی و ندادی؟! 

1
5
10
15
20
25
30
35
40
منم آن شیخ سیه روز که در آخر عمر      لای موهای تو گم کرد خداوندش را ...🥀🥀     دشمنت را هم چو میخ خیمه می خواهم ، مُدام                  سر به سنگ و تن به خاک و ریسمان در گــردنش 🥺🥹💫💫
بیشتر ببینید

استارتر تاپیک قبلیت تولد بچه ها بود

ماهی سی تا شیرخشک خیلیه چون بچه هات غذاخور شدن

شیر خشکشون رو کم کن روزی فقط دو وعده شیرخشک بده ،صبونه هم فرنی با شیر پاستوریزه 

از یک‌سالگی میتونی کم کم شیر پاستوریزه شروع کنی

اینکه کمکت کنن ک خوبه،منم برادر شوهرم دوقولو داشت واسه خرید شیرخشک خواهرای خانومش کمکش میکردن،هر کدو ...

کمک کردن خوبه در صورتی که خودشون مایل باشن و اینکه هردو خانواده کمک کنند... نه اینکه توقع داشته باشه فقط خانواده خانم کمک کنند... مگه‌ خانواده خانم بچه‌ خواستن؟

1
5
10
15
20
25
30
35
40
بیشتر ببینید
کمک کردن خوبه در صورتی که خودشون مایل باشن و اینکه هردو خانواده کمک کنند... نه اینکه توقع داشته باشه ...

بنظر من هر کسی رسید باید یه باری از رو دوش پدرومادر برداره فرقی نداره ک خانواده پسر باشه یا دختر 

کمک کردن خوبه در صورتی که خودشون مایل باشن و اینکه هردو خانواده کمک کنند... نه اینکه توقع داشته باشه ...

فعلا خودش بیشتر می‌تونه به خودش کمک کنه و شیر بچه ها رو کم کنه چون بزرگ شدن و غذاخور هستن