2777
2789

مامان ها✋✋ طاها من مشکل توجه تمرکز و تاخیر کلام داشت.

دو سال برای گفتار درمانی حضوری می‌رفتیم که بی نتیجه بود.😔

تا با خانه رشد که صد تا درمانگر تخصصی گفتار و کار و روانشناس آنلاین هستن آشنا شدم، برای هر مشکلی هم آقای خلیلی بهترین درمانگر رو بهم معرفی کرد. 

این مدت خدا رو شکر پسرم خیلی پیشرفت کرده.🤩🤩

اگه نگران رشد و تربیت فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید.

هر چی اینا میگن داخل قرانم هست و دین اسلام همینه که اینا میگنمتاسفانه همه میخان طبق خواسته خودشون آز ...

درسته 

🎐 تـمام تـمركـزت را روى مـقصـد بگـذار، حتـى اگر مسيـر امـروزت طوفـانى سـت..🌱
فامیلیتونه؟؟؟چند بار دیدیش؟؟اون برنامه میسازه پولشو میگیره

صد در صد از فامیلم بیشتر قبولش دارم نمیدونم ذات فامیلمون چیه؟

عزت و ذلت دست خداست 

دنبال پولشم نیست سواد و علمش خیلی بیشتر ازیناس

صد در صد از فامیلم بیشتر قبولش دارم نمیدونم ذات فامیلمون چیه؟عزت و ذلت دست خداست دنبال پولشم نیست سو ...

انشالله همینطور باشه ک شما میگید دوست عزیز

البته من باور ندارم قرار نیست شماهم مثل من باشید 

شما هر ساله با اشتیاق تماشا کنید

شاد باشی دوست قشنگم

🎐 تـمام تـمركـزت را روى مـقصـد بگـذار، حتـى اگر مسيـر امـروزت طوفـانى سـت..🌱
تو سردخونه و داخل اتاقای بسته رو چجوری دیده باشه؟ یه چی میگیا

ماام یکی از فامیلامون اومدن بزارن قبر زنده شد مامانم میگ همه جیغ میزدن میگ یارو تا ی مدت توهیچ جمعی که غیبت باشه نمیشست

اقای موزون حلال و حروم سرش میشه واسه چارتا ببیننده بیشتر نمیاد هشتاد میلیون نفرو مسخره کنه بعد یکی ی ...

عزیزم بعضیا قرآن و پیامبر جلوی چشمشون رو قبول نکردن

سبک زندگی بعضیا طوریه که نمیتونن قبولش کنن 

انشالله همینطور باشه ک شما میگید دوست عزیزالبته من باور ندارم قرار نیست شماهم مثل من باشید شما هر سا ...

عزیزم خیلی ممنون حتما روحم نیاز ب تلنگر داره نمبخوام بی قید و اینکه در خوشی خالص و فکر کردن به اینکه اون دنیایی وجود نداره بگذرونم میدونم هست و باید خیلیا که اذیتم کردن تقاص بدن و همچنین کسانی که من آزارشون دادم عدالت اینجوری زیبا تره