2777
2789
عنوان

خانوما مذهبی تورو خدا بیایید من چی کار کنم الان

| مشاهده متن کامل بحث + 285 بازدید | 26 پست
میشه درخواست بدم ؟

بله

به نیت سلامتی و ظهور آقامون( اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم) ✨                                                                       

ببخشید من گیج ام اصلا نمیفهمم استرس ام دارم حالم خیلی بده ناراحتم که ایتجوری شد پریود ام من پریود نش ...

همون پریودی هست دیگه لکه بینی داری گرمی بخور تا رحم گرم بشه ، پیش میاد نگرانی نداره. چله هم نایب بگیر برات انجام بده یا بعد از تموم شدن شروع کن مجدد از اول بگیر. بعد هم چله اگه شرایط پاکی میخواد خودت از اول باید حساب کتاب کنی روزای عذر شرعی نایب داشته باشی اگه نه چله ات جوری نیست پاکی بخواد ادامه بده.

برای حاجتروایی در تاپیکم با عنوان تاپیک جامع هدیه به حضرت ابالفضل ع شرکت کنید، ولو با یک صلوات. ان شاالله حاجتروا باشین دوستان گلم🤲🌹

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

همون پریودی هست دیگه لکه بینی داری گرمی بخور تا رحم گرم بشه ، پیش میاد نگرانی نداره. چله هم نایب بگی ...

متاسفانه چله ام سنگین بود باید نایب میگرفتم نایب داشتم اما الان نمی‌دونم چی کار کنم 

ببخشید یعنی الان پریود حساب میشه ؟ تا هفت روز صبر کنم ؟  ممکنه قطع بشه ؟ 

رفتم حموم غسل کردم نماز طهر امم‌ خوندم حتی اونقدر ناراحتم 

نعنا‌ دیگه بوی‌ نعنا‌ نمیدی‌ ….                                               بی بی یادته‌ گفتم نامزد‌ کرده گفتی خدارو چه دیدی شاید شد ولی بی بی فقط تو دلت‌ روشن بود دل منو ندیدی که دلم قد‌ یه دریا‌خون شد از غضه‌ بی بی ………………. بی بی هم تو رفتی و هم اون  حالا  اون داره پدر میشه و من هنوز دخترم❤️‍🩹 عاشق پروفایلمم‌  
بیشتر ببینید
متاسفانه چله ام سنگین بود باید نایب میگرفتم نایب داشتم اما الان نمی‌دونم چی کار کنم ببخشید یعنی الان ...

اگه وقت پریودته از روز اول تا ۱۰ ام هر خون و لکه ای بود پریود در نظر بگیر

بعد از ده روز به شرایط استحاضه عمل کن

سرچ کن درموردش

اگه وقت پریودته از روز اول تا ۱۰ ام هر خون و لکه ای بود پریود در نظر بگیربعد از ده روز به شرایط استح ...

اهاااا الان این یعنی پریوده‌؟ 

بعد ببخشید باید تا روز ۷ وایستم‌؟ نماز نخوندم یعنی ؟ 

اگه دیگه نیاد چی🥲🥲🥲 حس می کنم قطع شده 

نعنا‌ دیگه بوی‌ نعنا‌ نمیدی‌ ….                                               بی بی یادته‌ گفتم نامزد‌ کرده گفتی خدارو چه دیدی شاید شد ولی بی بی فقط تو دلت‌ روشن بود دل منو ندیدی که دلم قد‌ یه دریا‌خون شد از غضه‌ بی بی ………………. بی بی هم تو رفتی و هم اون  حالا  اون داره پدر میشه و من هنوز دخترم❤️‍🩹 عاشق پروفایلمم‌  
بیشتر ببینید
متاسفانه چله ام سنگین بود باید نایب میگرفتم نایب داشتم اما الان نمی‌دونم چی کار کنم ببخشید یعنی الان ...

خب عزیزم چند ساعت قطع بشه باز مجدد لک ببینی پریوده دیگه

گفتم که گرمی بخور، ادامه ی چله رو هم بسپر نایب انجام بده

برای حاجتروایی در تاپیکم با عنوان تاپیک جامع هدیه به حضرت ابالفضل ع شرکت کنید، ولو با یک صلوات. ان شاالله حاجتروا باشین دوستان گلم🤲🌹

خب عزیزم چند ساعت قطع بشه باز مجدد لک ببینی پریوده دیگهگفتم که گرمی بخور، ادامه ی چله رو هم بسپر نای ...

به خدا زعفرون‌ها ام خوردم دو بار اما درست نمیشه اولین باره ایتجوری میشم این ماه خیلی دیر شدم حالا ام فقط در حد لک‌ 

چله ام چله سنگینه‌ اگه نماز قضا شه باطله موندم چی کار کنم نمی‌دونم اصلا الان چی غلطه چی درسته ببخشید امقدر‌سوال کردم ازتون 

بیشتر ببینید
اهاااا الان این یعنی پریوده‌؟ بعد ببخشید باید تا روز ۷ وایستم‌؟ نماز نخوندم یعنی ؟ اگه دیگه نیاد چی� ...

اره اگه وقت پریوده یا نزدیکاش، باید پریود حساب کنی

اگه حس میکنی قطع شده غسل کن

اگه بازم اومد تا ۱۰ روز پریپد حسابش کن

زنگ بزن دفتر پاسخگویی مسائل شرعی اونجا کارشناس خانم هم داره و راهنماییت میکنن

شاه رفته مملکت شاپور میخواهد چکار، کله ی بی مو گِل سرشور میخواهد چکار___آنکه سهم فارغ التحصیلی اش بیکاری است ، انتخاب رشته و کنکور میخواهد چکار___دزدها بارشوه چون از هر دری رد میشوند ، پس دم در افسر و مامور میخواهد چکار___زاهد ما حاصل انگور کشور را خرید ، یک مسلمان اینهمه انگور میخواهد چکار ___کشوری که هست در آن ساز و موسیقی حرام، در سرود ملی اش شیپور میخواهد چکار___هرچه میخواهد دلتنگت بگو شاعر ولی___خواندن یاسین به گوش خر نمی آید به کار 

بیشتر ببینید
به خدا زعفرون‌ها ام خوردم دو بار اما درست نمیشه اولین باره ایتجوری میشم این ماه خیلی دیر شدم حالا ام ...

تاخیر در پریود ممکنه برای همه پیش بیاد استرس نداره

احتمالا از به هم خوردن چله نراحتی که اونم گفتم بسپر به نایب

نماز رو بخونه. در هور صورت خانم نمیتونه چله بگیره به تنهایی مگه یائسه باشه، دیگه در چهل روز حداقل یکبار پریودی پیش میاد دیگه باید فکرشو بکنی و براش نایب صحبت کنی.