2777
2789
عنوان

شوهرم ازم کوچیکتره😭

| مشاهده متن کامل بحث + 2760 بازدید | 77 پست
ملاک مهمی خواهر شوهر من عروس گرفت بعدا فهمید ۵سال عروس بزرگتره نمی دونم تولید چطور نفهمیدن الان مدام ...

خواهر شوهر شما واقعا کار زشتی میکنه، با این حرفش، زندگی برادرش رو داره بهم میریزه

ما ندرتاً دربارۀ انچه کـه داریم فکر میکنیم، درحالیکه پیوسته در اندیشۀ چیزهایی هستیم کـه نداریم. «شوپنهاور»
من متولد ۳۱ خرداد ۷۸ شوهرم تو شناسنامه زده ۲۰ تیر ۷۷

خب الان شوهرت یکسال ازت بزرگتره  ک ،  واقعی چن سالش میشه؟؟

زندگی بارها مرا در هم کوبید ؛ چیزهایی دیدم که هیچگاه نمیخواهم دوباره  ببینم ،اما از یک مسأله مطمئنم هرگز روی زمین نخواهم ماند ،همیشه بلند خواهم شد ...🌱

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ببخشید ۲۳ هست. اشتباه نوشتماز بچگی کار داره و خب من خودم بیبی فیسم، متاسفانه اونم بیبی فیسه😂 من احت ...

اگر خودش به دلت نشسته

یعنی چهره اش

و اخلاقش

دست و دل بازه

خرج بکنه برات

وضعیت رفاهی خوبی برات محیا میکنه

اصلااااااا سر سن رد نکن !! اصلاااا

بزرگتر پیدا کردی ۲ قرون خرج نکرد به چه دردی میخوره؟؟

اگر به دل خودت نشسته ردش نکن

مشاوره برید

یا مشورت بگیر از بقیه ک حسود نیستن دلسوزن

مثلا به مادری یا شخصی ک دلسوزه

بگو بهش میخوره ازم خیلی کوچیکتر باشه؟؟؟

اگر گفت ن

ک مبارکه

الهی مرا در شب فقرم بسوزان اما محتاج نامردان مگردان ❤️‍🔥

حالا چند سال ازت کوچکتره؟

پسر قشنگم از وقتی اومدی هر روز مامانی بهاره😍.مادر بودن حس عجیب و خاصیست. احساس میکنم قلبم جایی بیرون از سینه میتپد.                                 پسرم، مرد کوچکم، جهان برای من در تو خلاصه میشود💙💙💙   پسرم آرام دوستت خواهم داشت طوریکه هیچکس به جز خودت این حس مرا درک نخواهد کرد💙
بیشتر ببینید

اسی اگر۷۸هستی و همسرت ۷۷،خوب میشه یکسال از همسرت کوچکتری که

کاربر قدیمی سال ۹۶ هستم.کاربری م دو بار ترکیده😞 یا کاشف الکرب عن وجه الحسین(ع)،اکشف کربی  بحق اخیک الحسین(ع)