سلام بچه ها من بالای بیست و پنج سالمه ولی هنوزم خانوادم سر چیزایه الکی که هرکسی تو جامعه انجام میده تو زندگیم دخالت میکنن و بهم گیر میدن. مثلا من ریشه موهام سفید شده و مجبور میشم رنگ بگیرم اونم نه رنگ بلوند بلکه قهوه ای و مشکی میکنم ولی به خاطرش مامانم کلی بهم فحش میده امسال واسه اولین بار تو این سن مژه هامو اکستنشن کرده بودم بابام رفتار بدی باهام کرد گفت مگه خرابی. اشکم درومد دو سه سال دیگه سی سالم میشه ولی همچنان فک میکنن یه بچه هجده ساله ام که بهم گیر بدن. من شهر دیگه دانشجوم کار و زندگی خودمو دارم وواسه تعطیلات عید اومدم خونه اصلا مگه کسی که بیست و پنج سالش میشه مگه زندگیش دست خودش نیست؟ چرا باید حتی سره خصوصی ترین و کوچک ترین چیزا مثل یه برده به خانواده جواب پس بده؟ روانمو نابودکردن دیگه💔
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
دوستان عزیزم یه نفر هست که تفرقه میندازه تو زندگیم خواهشا دعا کنید دست برداره🙏❤ تاپیک های توهین امیز و غیر مرتبط و مسخره رو گزارش میزنم چون معتقدم هنوز به بلوغ کامل عقلی نرسیدن و لازم نیست اینجا باشن