2777
2789
عنوان

تا حالا شده هوش مصنوعی بگه کار اشتباهی کردین

| مشاهده متن کامل بحث + 167 بازدید | 27 پست
آره چن روز پیش بهش گفتم بدترین آدما متولد کدوم ماهن.. گفت این چیزا واقعیت نداره و هرکسی منحصر به فرد ...

اهااا حلههه پس 

مرسییی

صحبت از ماندن یک عمر بماند به کنار ، قدر نوشیدن یک چایی بمانی کافیست...

مامان ها✋✋ طاها من مشکل توجه تمرکز و تاخیر کلام داشت.

دو سال برای گفتار درمانی حضوری می‌رفتیم که بی نتیجه بود.😔

تا با خانه رشد که صد تا درمانگر تخصصی گفتار و کار و روانشناس آنلاین هستن آشنا شدم، برای هر مشکلی هم آقای خلیلی بهترین درمانگر رو بهم معرفی کرد. 

این مدت خدا رو شکر پسرم خیلی پیشرفت کرده.🤩🤩

اگه نگران رشد و تربیت فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید.

چطوری سوال از هوش مصنوعی میپرسین؟ لینکشو بهم بدین لطفا

عزیزم توی نت بزن chat gpt یا اپش رو نصب کن.

من برنامه deepseek رو نصب کردم.

اره انصافا همه حرفاش منطقیه

الان اگه بپرسی تولدش رو تبریک بگم یا نه چی میگه؟

کسی قدر دل پاک مونه هرگز نمی دونه مو "موسی" هم ِبشُم "آسیه" از "آبُم" نمی گیره.نِفهمید و نمیفهمن مُنو درد مونه اینجا مو خط دکترُم خالو کسی قابُم نمی گیره 🍀

دوستانه گند زدن چطوری میشه؟

دیدی یه نفر میخواد بهت بفهمونه بیشتر بارشه،سعی میکنه حدس بزنه طرز فکرت چطور بوده که اشتباه کردی؟

اومد گفت طرز فکرت این بوده احتمالا،برو این کتاب هارو تو این زمینه ها بخون،تا طرز فکری بهتری داشته باشی تو این زمینه،

یه جوری بهم گفت بی سواد😅

دایره زندگیم کویچکه،حدم رو خودم میدونم

الان اگه بپرسی تولدش رو تبریک بگم یا نه چی میگه؟

تصمیمگیری درباره تبریک گفتن به مناسبتولد کسی بستگی به چند عامل داره که بهتره در نظر بگیری.

✅مواردی که بهتره تبریک بگی:

1️⃣رابطهٔ خوب دارید:  اگر با آن شخص صمیمی هستی یا ارتباط مثبتی بین شما وجود داره ، تبریک گفتن نشاندهنده توجه و محبت شماست.  
2️⃣در فضای مجازی پست گذاشته:  اگر شخصی در شبکههای اجتماعی درباره تولدش پست گذاشته، معمولاً انتظار تبریک داره و گفتن آن مناسبه.

3️⃣فرهنگ و عرف محیط: تو بعضی گروههای دوستی یا محیطهای کاری، تبریک گفتن معموله و نادیده گرفتن آن ممکنه بیاحترامی تلقی بشه.  

❌مواردی که ممکنه تبریک نگفتن بهتر باشه:

1️⃣رابطهٔ سرد یا مشکلدار: اگه بین شما تنشی وجود داشته یا رابطهٔ شما خیلی رسمی /سرد است، شاید تبریک گفتن ضروری نباشه.  
2️⃣شخص تمایلی به جشن تولد نداره: بعضی افراد علاقهای به توجه به مناسبتولد خود ندارن و ترجیح میدن کسی به آن اشاره نکنه

3️⃣موقعیت نامناسب: اگه تبریک گفتن تو آن لحظه باعث ایجاد ناراحتی یا شرمندگی شود (مثلاً در جمعی که دیگران فراموش کردهاند)، شاید بهتر باشه تو موقعیت دیگری این کار رو انجام بدی.

✅راهکار جایگزین✅

اگر مطمئن نیستی چی بگی، یک پیام کوتاه و ساده بفرست، مثلاً:  
*"تولدت مبارک! � امیدوارم سالی پر از شادی و موفقیت پیشِ رو داشته باشی."*  
اینطوری هم محبت خودتو نشون دادی ، هم از حساسیتهای احتمالی دور موندی.

در نهایت، اگر احساس میکنی تبریک گفتن شما را خوشحال میکنه یا طرف مقابل ارزش این توجه رو داره ، همین امروز بهش تبریک بگو🌟

دیدی یه نفر میخواد بهت بفهمونه بیشتر بارشه،سعی میکنه حدس بزنه طرز فکرت چطور بوده که اشتباه کردی؟اومد ...

اهاااا متوجه شدم😁

حله مرسی