_lili_rose مدیر عضویت: 1403/01/13 تعداد پست: 1770 عنوان برا مهمون مون ماهی درست کردیم😐 میگه نمیخورم | مشاهده متن کامل بحث + 17549 بازدید | 331 پست دوست ندارم😒😑حق دارم ناراحت شم یا چی😐کمرم برید از سرخ کردن 😒بعد میگه من دوس ندارمچند روز هست مهمان هستن و هر روز به سلیقه ی اون ها بودالان اومدن جنوب گفتیم بذار به سبک جنوب براشون غذا درست کنیمخانوم صورتشو کج کرده میگه نمیخورم به دنیا اومدن تو جنوب یه لات.اری بود که ما جنوبیا برنده شدیم😎🌴 لر تبارم... آره به همه بگو که مال منی آرهههه🫶🏻🫂 1404/01/12 | 14:39 7 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
_lili_rose مدیر استارتر عضویت: 1403/01/13 تعداد پست: 1770 ببخشید چ نسبتی باهاتون داره ک نمیره؟ خونش این همه مونده دوستمونن به دنیا اومدن تو جنوب یه لات.اری بود که ما جنوبیا برنده شدیم😎🌴 لر تبارم... آره به همه بگو که مال منی آرهههه🫶🏻🫂
_lili_rose مدیر استارتر عضویت: 1403/01/13 تعداد پست: 1770 چی بهش دادی اسی کباب از بیرون به دنیا اومدن تو جنوب یه لات.اری بود که ما جنوبیا برنده شدیم😎🌴 لر تبارم... آره به همه بگو که مال منی آرهههه🫶🏻🫂
_lili_rose مدیر استارتر عضویت: 1403/01/13 تعداد پست: 1770 یه چی بگم من از گشنگی بمیرم هم ماهی غذا باشه نمیتونم بخورم 🥴آخه گف قبلا خورده به دنیا اومدن تو جنوب یه لات.اری بود که ما جنوبیا برنده شدیم😎🌴 لر تبارم... آره به همه بگو که مال منی آرهههه🫶🏻🫂
_lili_rose مدیر استارتر عضویت: 1403/01/13 تعداد پست: 1770 کاش من مهمونت بودم 😋من خودم الان نمیتونم ماهی درست کنم و انقد هوس کردما وقتی میرید جایی غذایی رو خو ... الهی عزیزمچرا نمیتونی بارداری؟ به دنیا اومدن تو جنوب یه لات.اری بود که ما جنوبیا برنده شدیم😎🌴 لر تبارم... آره به همه بگو که مال منی آرهههه🫶🏻🫂
_lili_rose مدیر استارتر عضویت: 1403/01/13 تعداد پست: 1770 چندروزه خونتونه الانم برای غذا قیافه میگیره؟چجوری اینقدر رو دارن😑 شبام ما باید ببریم بچرخونیم😅 به دنیا اومدن تو جنوب یه لات.اری بود که ما جنوبیا برنده شدیم😎🌴 لر تبارم... آره به همه بگو که مال منی آرهههه🫶🏻🫂
_lili_rose مدیر استارتر عضویت: 1403/01/13 تعداد پست: 1770 بگو کوفت بخور راهنمایی کن نون و پنیر میل کنند توام با لذت ماهی رو بخور به به و چه چه کن کباب خریدیم براش به دنیا اومدن تو جنوب یه لات.اری بود که ما جنوبیا برنده شدیم😎🌴 لر تبارم... آره به همه بگو که مال منی آرهههه🫶🏻🫂
_lili_rose مدیر استارتر عضویت: 1403/01/13 تعداد پست: 1770 باردار نیست؟ شاید حالشو بد میکنه به خاطر شرایطش نه😁۳ تا داره به دنیا اومدن تو جنوب یه لات.اری بود که ما جنوبیا برنده شدیم😎🌴 لر تبارم... آره به همه بگو که مال منی آرهههه🫶🏻🫂
_lili_rose مدیر استارتر عضویت: 1403/01/13 تعداد پست: 1770 بیکاره مگه ؟؟؟ اونم کسی که چند روزه خونت مونده بخدا دیگه چیزی نبودمرف بود ولی خب فردام هستن پس فردام هستنزنگ زم کبابی وبی خب واقعا دیگه توان نداشتم به دنیا اومدن تو جنوب یه لات.اری بود که ما جنوبیا برنده شدیم😎🌴 لر تبارم... آره به همه بگو که مال منی آرهههه🫶🏻🫂
_lili_rose مدیر استارتر عضویت: 1403/01/13 تعداد پست: 1770 بده من میخورم وای عشق ماهی ام😍 ای جان کاش نزدیک بودی میاوردم به دنیا اومدن تو جنوب یه لات.اری بود که ما جنوبیا برنده شدیم😎🌴 لر تبارم... آره به همه بگو که مال منی آرهههه🫶🏻🫂
_lili_rose مدیر استارتر عضویت: 1403/01/13 تعداد پست: 1770 اداس منم حسم هم به دنیا اومدن تو جنوب یه لات.اری بود که ما جنوبیا برنده شدیم😎🌴 لر تبارم... آره به همه بگو که مال منی آرهههه🫶🏻🫂
پاییززززززز عضویت: 1399/07/04 تعداد پست: 3501 😁 خب عزیزم ما با ماهی جنوب میپزیمروش ما رو ماهی پرورشی و شمال جواب نمیده اما اگر جنوب اومدی ما ماهی ... ممنونمنه ماهی قزل الام من همینجوری درست میکنم حشو یعنی چی؟
zahra0909 عضویت: 1402/06/26 تعداد پست: 6933 درخواست دادم عزیزم . میشه قبول کنی طرز پخت بگی سخته زندگی ...خدایی سخته .... به ابلفض سخته🙂🦦
bahifar عضویت: 1403/12/18 تعداد پست: 617 😂بخدا همش بازاره شبم میبر دیمش دور دور و تفریح بیاه...تور تفریحی ام ک گذاشتی... رو دادی آسترم میخاد دیگه... بزن زیرشون برن گم شن. چ آویزون و مفت خورن🤦♀️