2777
2789
عنوان

تو رو خدا یه اصفهانی بیاد موندیم تو شهر آواره

| مشاهده متن کامل بحث + 471 بازدید | 26 پست
تو باغ فدک ک ما رد میشیم بیشتریا چادر زدن اصلا اونجا محل اسکان مسافرای نوروزیه اگه هم اجازه ندادن تو ...

بما گفاتن اجازه ندارید

تاپیک لاغری بامدادخمار 💙عضو گروه آبی💙  شروع رژیم:۰۱/۱۱/۱۴     وزن شروع:۸۰.    وزن هدف:۷۰.   وزن ۱۱/۳۰-->۷۷.۶۰۰🤞     وزن۱۲/۷-->۷۶.۵۰۰🤞  وزن۱۲/۲۱--> ۷۵.۶۰۰🤞   وزن۱۲/۲۸-->۷۴.۳۰۰🤞     وزن ۰۲/۱/۶ --> ۷۳.۲۵۰🤞   ۷۵🔓  ۷۰🔒   ۶۵🔒من باید بتونم بااااید ثابت کنم که میتونم
بیشتر ببینید

مامان ها✋✋ طاها من مشکل توجه تمرکز و تاخیر کلام داشت.

دو سال برای گفتار درمانی حضوری می‌رفتیم که بی نتیجه بود.😔

تا با خانه رشد که صد تا درمانگر تخصصی گفتار و کار و روانشناس آنلاین هستن آشنا شدم، برای هر مشکلی هم آقای خلیلی بهترین درمانگر رو بهم معرفی کرد. 

این مدت خدا رو شکر پسرم خیلی پیشرفت کرده.🤩🤩

اگه نگران رشد و تربیت فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید.

واقعا یعنی همه مردم میتونن مدرسه بگیرن؟

همه میتونن فقط برا فرهنگیان ارزون تره طبق تجربه ام 

شما حق نداری کسیو بخاطر قد و وزنش مسخره کنی چون خودش توی انتخابش نقشی نداشته ولی اون حق داره شما رو بیشعور خطاب کنه چون کاملا دست خودتونه.

ما رفتیم شعبه اسکان و اینابهمون جا توی مدرسه دادن خیلی تمیز و خوب بودو هزینه شبی کمتر از ۱۰۰ تومن بو ...

عجیبه چجوری انقد ارزون

شما حق نداری کسیو بخاطر قد و وزنش مسخره کنی چون خودش توی انتخابش نقشی نداشته ولی اون حق داره شما رو بیشعور خطاب کنه چون کاملا دست خودتونه.

همه جا نمیزارن باید بپرسی

تشریف بیارید منزل ما🙂

ز همه دست کشیده ام تا تو باشی همه                                        با تو بودن ز همه دست کشیدن دارد                                         آقا هستم!
واقعا یعنی همه مردم میتونن مدرسه بگیرن؟

اره 

پدرم کارمنده و هیچگونه سهمیه ای نداریم

و تا به حال ۳ بار رفتیم

اخرین بار پارسال رفتیم

و حتی امسال برادرم اینا هم رفتن میوه فروشی داره

یک نفر پیش فلک ریش گرو بگذارد؛بلکه دست از سر آزردن ما بردارد!
عجیبه چجوری انقد ارزون

ما خودم هم تعجب کردیم

پارسال رفتیم تو شهریور گرگان و شبی ۷۰ بود اکه اشتباه نکنم

یک نفر پیش فلک ریش گرو بگذارد؛بلکه دست از سر آزردن ما بردارد!