2777
2789

فقط مذهبی ها نطر بدن و توهین هم ممنوعه 🌸

۱. هرگز لباس دوخته شده از ابریشم بر تن نکند 

من :  روسری ابریشمی دارم جنسش خوبه چند ساله دارم هم خوشگله هم باکیفیت ، هم به لحاظ طول عمر روسری مقرون به صرفه تر  از روسری های ارزونه که زود کهنه میشن 😶

۲. در زندگی ساده زیست باشید و خاک، فرش زندگی شما باشد

من : آدم پاش تاول میزنه 🥺

با منافقان به تجاوز و ستم برخورد نکند

من : مقابله به مثل حتی در شکل ستم ،  ستم نیست 🥳

۳. خداپرستان را لعنت نکند 

اول زبون خوشی اگر درست نشد ، مرحله ی دوم مقابله به مثل با لجباز اشکال نداره 

اگر فحش ندم برخورد بد نکنم باید تو دلم نفرین کنم تا از غصه دق نکنم 

کاربری دست دو نفره

خب عزیزم... نمیگم آدم خوبی نیستی..‌ نه خدا همه بنده‌هاش رو دوست داره، ولی اون تقوای لازم برای بودم در زمره یاران خاص حضرت رو نداری دیگه! با این نوع تفکرت...تعارف که نداریم

بالاخره حضرت، آدمهای خاص رو گلچین میکنه...

دخترکی شاد در من می‌زیست...که چونان شاپرک، به این‌سو و آن‌سو میپرید...خیال پرواز داشت... و آرزوی پروریدن نسلی...پر از غصه شد...از رویاهایش دست کشید...هنوز پا به سن نگذاشته بود که پیر شد...پولکِ بال‌هایش ریخت... پَرپَر شد...
بیشتر ببینید

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم خیلی هاشون به صورت مثالی بیان شدن که مردم بتونن درک کنن

مثلا همین خاک فرش زندگیش باشه یعنی ساده زیست باشیم

همون لباس ابریشم به تن نکنند برمیگرده به همون ساده زیستیه

منظور این هست اگر حتی ثروت زیاد داشته باشی 

به مستمندان یتیمان و... کمک کنین 

که به لباس فاخر پوشیدن بی ربطه در کل 

رأفت حتی با منافق و.. داشته باشی 

مواظب باشی با حرف دل همنوع رو نشکنی 

حالا خداپرست یا غیر خداپرست به نظر شخصی من 

البته 

از بعضی کاربرا یه رفتارایی میبینم که ..❌خب دلایل متفاوته 👈نیاز به دیده شدن 👈نیاز به تایید دیگران 👈عدم اعتماد بنفس 👈حسادت و..❌❌لا به لای همه این خودخواهی ها یادمون باشه دلی رو نشکونیم ❌چون عقاید ،لایف استایل، نوع پوشش، طرز تفکر،حتی پروفایل،،،دیگری و نمیپسندیم❌اجازه نداریم دل کسی رو بشکونیم ❌ما نمیدونیم چقدر زندگی به دیگری سخت گرفته ❌👈سخت ترش نکنیم ♥گل 🌹 در بر و می 🥂 در کف و معشوق 💍❤به کام است🎊سلطان جهانم 👑به چنین روز 🌄 غلام است❤تو💍❤هر چهار فصل منی نیمه جان منی💖💞💖هر سال هر ماه هر شب هر روز هر ساعت هر دقیقه هر ثانیه هر لحظه هر نفس عزیزجان منی❤شیرین جان منی❤دلبر جان منی ❤جان جانان منی❤تا ابد❤🇮🇷🇮🇷❤🇮🇷🇮🇷❤

بیشتر ببینید

عزیزمن اینا بعضیاشون استعاره ازاون کاره

مورد اول یعنی تجملاتی زیاد نباشه ادم و افراط و تفریط نکنه

مورد دوم همون شلوغ نکردن خونه با وسایل گرون و زیاده و اینک ببخشیم ی سری چیزایی ک نمیخاییم ب دیگران و چشم و هم چشمی نباشه واسه بقیه 

مورد سوم هم شامل تمام منافقان نمیشه 

شما حرفتو میزنی و امرب معروفتو میکنی هرکس گوش داد عاقبت بخیر میشه هرکسیم نخاست ب راه خودش میره 

ارزش من رو به جز کسایی که منو دوست دارند کسه دیگه ای درک نمیکنه

به نظرمن مورد اول منظورش این نیست که کلا پارچه ابریشم استفاده نکنید

داره میگه مثلا ساده زیست باشید و تو زمانی که مردم شرایط مالی خوبی ندارن لباساتون از پارچه های خیلی گرون قیمت نباشه

درخواست دوستی ندید قبول نمیکنم

ابریشم رو به آقایون گفتن، چون براشون حرام هست عزیزم. 

خاک هم منظور ساده زیستی هست. البته من شنیدم راه رفتن روی خاک برای بدن مفید هست و بلغم و انرژی بد رو از بین می‌بره. حالا نمی دونم ربطی به این مسأله داره یا نه. 

بعد هم ما کلاس اولی هستیم، یک شبه نمی تونیم به این درجات برسیم. 

فعلا باید کارهای ساده تر رو تمرین کنیم. 

خب عزیزم... نمیگم آدم خوبی نیستی..‌ نه خدا همه بنده‌هاش رو دوست داره، ولی اون تقوای لازم برای بودم د ...

الان شما که ادعای این حرفها رو داری تمام لباسهات ارزون و روی موکت نشستی؟؟؟

و گرنه حرف من به تو اینه :

خب عزیزم... نمیگم آدم خوبی نیستی..‌ نه خدا همه بنده‌هاش رو دوست داره، ولی اون تقوای لازم برای بودم در زمره یاران خاص حضرت رو نداری دیگه! با این نوع تفکرت...تعارف که نداریم

بالاخره حضرت، آدمهای خاص رو گلچین میکنه...

کاربری دست دو نفره