2777
2789
عنوان

برخورد صحیح بامردی که به زن باردارش میگه

| مشاهده متن کامل بحث + 1220 بازدید | 58 پست
تو این پنج ماه بارداری انقد منو چزونده سر دو سه بار سیب زمینی که سرخ کردم خوردم که خدا میدونه ، وقتا ...

الهی عزیزممم

من جات باشم از فردا هر روز هوس کباب رستورانی میکنم ببینم میخواد چیکار کنه

خدایا شکرت بخاطر همه چیز😇😇

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

بگو وظیفته حضرت آقاشایدم اون بچه نمیخواسته؟ تو خواستی و الان داره ناخوداگاه ناراحتت میکنه

ن خودش کرم ریخت من هی گفتم مراقب باش ولی خودش کرم داشت

🌈به هرچی فکر کنی همون اتفاق میوفته پس وقتی فکرت دست خودته به چیزای خوب فکر کن🌈
تو این پنج ماه بارداری انقد منو چزونده سر دو سه بار سیب زمینی که سرخ کردم خوردم که خدا میدونه ، وقتا ...

کاش که برای بچه آوردن یکم بیشتر تعلل میکردی

الانم به جای هوس سیب زمینی هوس گوشت و جگر و ... بکن که بفهمه هوست خیلی کم‌خرجه

تهیدید و قهر مکردن بهترین روشه ولی اگه جواب نداد براش غذا نپز یا اگه چیز دیگه ای گفت بازم تو لج کن و برو خودت سیب زمینی بخر و جلوش بخور اگه غر زد بزگو از خودمه

خسیسه؟

اره خسیسه پولاشم خرج خودش میکنه اگه یه قرون دستش بیاد فوری میبره میده خوراکی که خودش هوس کرده

درک از تغییر هورمون نداره همون قدر که عقلش میکشه خانومش داره یه نفر دیگه رو تو وجودش رشد میده و مثلا ...

خیلی بچه هستند اتفاقا ....

هرچی آرزوی خوب مال تو❤️🌱 امضا خدا پای تک تک آرزوهای قشنگتون ❤️🌱الهی حکمت خدا با آرزوی تو دلتون یکی باشه 🌱❤️

اونوقت بعضیا میگن بهترین شغل واسه زن خانه داریه

الان چه ربطی داره واقعا؟!

هرچی آرزوی خوب مال تو❤️🌱 امضا خدا پای تک تک آرزوهای قشنگتون ❤️🌱الهی حکمت خدا با آرزوی تو دلتون یکی باشه 🌱❤️

نمی دونم شاید دور و برش ندیده منوخودم شاغل بودم ویارم نداشتم تا آخرشم نه کمک داشتم نه هیچی خودم همه کارام رو می کردم تازه همسرم نصف دوره بارداریم ماموریت کاری بود بعد جاریم که بار دار بود و از همه چیز بدش میومد یا استراحت زیاد می کرد برادر شوهرم همش می گفت پس شما  چرا اینجوری نبودی من شما رو دیدم فکر می کردم راحته  می گفتم خب آدما فرق دارن همه بدنشون یه جور نیست دیگه کم کم براش عادی شد شاید همسر شما هم نمی دونه بنده خدا یکی باید بهش بگه یه بزرگتر بهتره 

اين ديگه كيه باهاش ازدواج كردى ؟ دست شمر و يزيد را از پشت بسته . از كجا پيداش كردى ؟؟؟!!!!

کلا حیوونا جذب من میشن

اتفاقا خيلى هم خوب حاليشونه. خودشون را به خريت ميزنن

نمیدونم والا 

ربط نداره؟اگه زن خودش شاغل باشه منت مردای خسیسو نمیکشه

مرد خسیس دیدم زنش کارمنده کل حقوق اون رو میگیره میده طلا 😏