2777
2789
عنوان

خواب دیدم خواهرم زنده شده 🥺

419 بازدید | 23 پست

سلام خواهر من ۲سالی هست که فوت شده(۲سالش بوده) دیشب خواب دیدم مراسمه خاکسپاریشِ همین که میخواستیم خاکش کنیم تو قبر زنده شده داشت باهام حرف میزد، دنبال مامانم میگشت 

میشه بگین تعبیرش چی میتونه باشه؟😞

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

زبونم لال شه برعکس من خواب دیدم پدرم فوت کرده 

شب و روزم اونجا بود چنان گریه میکردم و داد میزدم خودم وحشت میکردم ... 

خدا نکنه اون روز برسه که من دیگه زنده نیستم ...

روحشون شاد

کاش احساسم بمیره راحت شم…

زبونم لال شه برعکس من خواب دیدم پدرم فوت کرده شب و روزم اونجا بود چنان گریه میکردم و داد میزدم خودم ...

اتفاقا تعبیرش عمر زیاده ایشونه 

روی قبرم بنویسید؛که از شهر وفا آمده بود...هیچکس هیچ نفهمید چرا آمده بود...بنویسید؛ نفهمید کسی دردش را...هیچکس درک نمی‌کرد دل سردش را...بنویسید؛ که یک عمر خدا را کم داشت...بنویسید؛ که از خلقت خود هم گله داشت...بنویسید؛ که همواره،غمی پنهان داشت... بنویسید؛به تقدیر خدا ایمان داشت

بیشتر ببینید
اتفاقا تعبیرش عمر زیاده ایشونه

واقعا؟! 

انقدر حالم بده  که نمیدونم باید چیکار کنم  بیدار شدم فورا ژنگ زدم به خودش 😂😅 با حرفاتون یکم آروم گرفتم  مرسی ازتون

کاش احساسم بمیره راحت شم…

عزیزم خواهرت نمرده.شهدا ونوزادها وادمهای پاک نمی میرند.توقران راجع به شهدا گفته شده.پدرمنم وقتی خاکش می کردندیه نفر دیده بود زنده هست ودور قبرش می گرده.الان خواهرت پیش شماست ولی شما نمی بینیدش

فکر بکر

[QUOTE=377300950]واقعا؟!  انقدر حالم بده  که نمیدونم باید چیکار کنم  بیدار شدم فورا ژنگ زدم به خودش  ...[/QUOTE

بله اون کاربر درست گفتن پدرتون عمر طولانی و با عزتی دارن خدا حفظشون کنه براتون 

سلام  من چشم درشتم میشه منو ی صلوات مهمون کنی ک خوشبخت بشم؟ 😁😍اجرتون با خود خدااااااا عاشق تک تکتونم ♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡        زندگی گاهی جوری زمینت میزنه ک میگی اینبار ته راه خودتو خلاص کن راحت شی اما بعدش ی معجزه ی بزرگ نشون میده من منتظر اون معجزه ی بزرگم:) ♡

بیشتر ببینید