2777
2789

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

عزیزم میشه طرز تهیه شو بدی

یاد گرفتم هر آدمی انسان نیست ... دلم تنگ میشه ولی لیاقت نداری ...کینه تاریخ انقضا نداره ... ما که داستانو میدونیم تو خالیتو ببند ... من شروع کننده بدی نیستم ولی بدی ببینم بد تمومش میکنم ... خوب باشی تا ته راهش هستم ... تو شادیامون همه هستن تو غمامون کی موند!؟(: اشک تو تنهاییات یعنی حرفایی که نمیتونی به هیچکی بزنی ... من اگه قرار بود همه رو ببخشم که آدم نمی‌شدم (خدا می‌شدم) کینه ای نیستم ولی آلزایمر هم ندارم بعضی وقتا بعضی (آدما) با یه (حرکت) یا یه (حرف) خودشونو برای (همیشه) از چشمت میندازن دارم یاد میگیرم به هر کسی به اندازه لیاقتش بها بدم نه به اندازه (دلم)
بیشتر ببینید
باشه عزیزم

وقتی تف دادی و آب ریختی جوش اومد آخر سر آب سرد یایخ بریز روغنش میاد بالا، گردو باید خوب چرخ کرده باشی 

آرزوهایم راکنار نخواهم گذاشت،دنیا مجبور است بادلم کناربیاید💙💙💙💙

عزیزم میشه طرز تهیه شو بدی

اره عزیزم ،گردوهات باید تازه باشه کهنه نباشه ،چرخشون کن یا اگه چرخ گوشت نداری با خرد کنی چیزی حتی با رنده ریز هم میشه فقط مواظب دستت باش ،ی پیاز ریز ریز خرد کن تفت بده ادویه بزن بعد گردو تفت بده مواظب باش نسوزه بعدش آب سرد بریز جوش اومد شعله کم کم کن ،من مرغم جدا میذارم آبپز بشه باادویه پیاز بعدش ک آبش جمع شد نیم ساعت آخر میذارم داخل خورشت ،اها یادم رفت وقتی آب سرد ریختی رب انار هم بریز