2777
2789
عنوان

اینایی که میگین ازدواج سنتی چیه مگه هنوز سنتی ازدواج می کنن

| مشاهده متن کامل بحث + 5779 بازدید | 278 پست
ممنونم لطف دارین شماام‌ ناامید نباشین این نگاه ها بخاطر اینه که ناامید شدین و تهش باعث میشه با خودتو ...

من اینجا بیشتر تاپیکام مشکلات فرهنگی جامعه است که البته دامن‌گیر زندگی منم ممکنه بشه . بیشترش شخصی نیست .

دختر بهار متولد اردیبهشت 😍😍 مثل بهار سرسبز و‌شادم .‌‌‌‌من دختر بهارم 🍀🍀

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

من سنتی دوست ندارم ولی حقیقت اینه که احتمال ازدواج موفق توی سنتی هم بالاست چون یک دفعه دیدی کسی اومد ...

👏👏👏👏

ببین منم خودم ازدواجم سنتی نبود خودمون دوست بودیم ولی بنظرم ازدواج سنتی عزت و اون اوبوهت دختر خیلی ب ...

دلت خوشه برا من سنتی بود نامزدیم، هیچ عزت و اخترامی نداشتم😂بهم زدم.

من از سنتی متنفرررررررررررررمدر آینده به نوه نتیجه و نبیره و ندیده هام اگه نباشم وصیت میکنمنسل ب نسل ...

ازدواج سنتی الان دیگ کسی انجام نمی‌ده 

اون برای عهد جد آبادمون بوده ک ندیده یهو می‌شستن سر سفره عقد یا ب دلایل قومی قبیله ای تن ب ازدواج میدادن

الان همه قطعا یه دوره ای رو آشنایی میگذرونن  حالا یه سریا در بستر خانواده یه سریا خودشون دوتا

اما نمی‌دونم چرا آشنایی در بستر خانواده و با هماهنگی و قاطی نشدن احساسات زودگذر و حفظ شأن و شخصیت دختر اینجوری انقد گارد میگیرن

اینکه معرفی کنن نمیپسندم

مثلا دختر و پسر همو دیده باشن از قبل و یه شناخت جزئی نسبت به هم داشته باشن حس اینکه از هم خوششون میاد

نهایتا دل به جایی می رسد که دو راه بیشتر ندارد:یا باید خون شود یا سنگ.‌‌‌‌‌‌‌     وَتَنَت وَطَنَم...♡🥰A♡                            تو نیمِ دیگر ِمن نیستی تمام منی...A                                                  

بیشتر ببینید
کلا هم سنتی هم مدرن اینروزا پول میخواد

اینو معمولا مردای بی پول میگن . مشکلی که اینجا مطرح کردم یک معضل فرهنگیه که باید حل بشه تا اصلا شناختی برای ازدواج استارت بخوره . خیلی آقایون اتفاقا پول هم دارند ولی متاسفانه تا بالای چهل سال ازدواج نمیکنن و این در ازدواج خانم ها و‌فرزنداوریشون اختلال ایجاد می‌کنه چون مرد سن بالا می‌تونه با دختر کوچکتر ازدواج کنه ولی دختر نه می‌تونه خواستگاری کنه و نه با کوچکتر ازدواج کنه بنابراین تعداد مجردهای خانم بیشتر میشه 

به نظر یک فرد ایرانی اینکه تو توی خیابون با کسی اشنا شی خیلی زشته ولی اینکه مادر پدرت یا اشنایی عین ...

آره والا نمی‌دونم کی این مشکلات فرهنگی جامعه حل میشه سال به سالم داره اوضاع بدتر میشه