2777
2789
عنوان

عروسای پرو نوبره به خدا😒

| مشاهده متن کامل بحث + 1919 بازدید | 79 پست
این خوبه زن داداشم زایمون کرد مامانش اومد خونشون ب مامانش میگفت بشین مادرشوهرم لباسام میشوره لباسشوی ...

مادر شما مهربونه و مهربونا همیشه بهشون ظلم‌ میشه

چه می دونم فدای سرم که خراب کردم منم بار اولمه که دارم زندگی می کنم

مامان ها✋✋ طاها من مشکل توجه تمرکز و تاخیر کلام داشت.

دو سال برای گفتار درمانی حضوری می‌رفتیم که بی نتیجه بود.😔

تا با خانه رشد که صد تا درمانگر تخصصی گفتار و کار و روانشناس آنلاین هستن آشنا شدم، برای هر مشکلی هم آقای خلیلی بهترین درمانگر رو بهم معرفی کرد. 

این مدت خدا رو شکر پسرم خیلی پیشرفت کرده.🤩🤩

اگه نگران رشد و تربیت فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید.

شاید داداشت خودش نمیاد ربطی به عروس نداره آخه شوهر من سختشه بدونه من بره انقدم دوسشون داره ولی میگ ت ...

البته اینم هست که شوهر من خودش کمی با خانوادش سرد هست که مقصرش خودشون هستن و به زمان مجردی شوهرم برمیگرده ولی بدیش این هست که نمیخواستن واقعیت رو ببینن و مینداختن گردن عروس،حتی شده من به شوهرم یادآوری میکنم که سر بزنه یا زنگ بزنه،البته چندسال پیش مادرشوهرم فهمید که  به من ربط نداره و منم گفتم مدلش اینطوری هست و وقتهایی که از من هم دور هست،سخت زنگ میزنه و....

این خوبه زن داداشم زایمون کرد مامانش اومد خونشون ب مامانش میگفت بشین مادرشوهرم لباسام میشوره لباسشوی ...

مادرتون فرشتس واقعا خوش به حال همچین عروسی ولی بی لیاقته

افکارهایی که مردان را بدون اختیار و اراده میدانند و از نظر جنسی اسیرشهوات غیرقابل کنترل که هیچگونه اختیار و اراده ای در کنترول رفتارهای  جنسی خود ندارن باعث میشود مردان را در ارتباطهای جنسی آزادتر بگذارد که در تجاوزات مختلف زن را مقصر اصلی این اتفاقات میدانند حتی اگرخانمی درمراجعه به دادگاه عنوان کند که به زور و با اجبار شوهر وارد ارتباط جنسی شده هیچگونه حمایت قانونی از زن نمیشود به این دلیل که بر اساس قوانین ما وظیفه زن تمکین از شوهر است

بیشتر ببینید
چقدر اول ازدواجم اذیت شدم که نمیتونستم شرایط رو بگم،شوهرم هم نمیگفت و اونا فکر میکردن رفتیم خونه فام ...

و دقیقا برای منم همین بود خیلی ساده بودم خیلی

کسی ک پشت سر کسی حرف میزنه هرکاری کنی بازم میگه 

خداروشکر ک الان میتونی بگی 

اگه شوهر من بود کلا میگفت مادرمو باید نگهداری و... خدایا چرا خانواده های خوب نصیب ادمهای بدجنس میکنی ...

دقیقا شوهر منم همینطوریه اول میگه خانواده ام هر کاری بکنم اول خانواده ام می‌دونم درکت میکنم هی بخدا آزار ما به به مورچه نمی رسه نمیدونم چرا باید عروس به این شارلاتانی گیرم بیاد قبل نامزدی قبل عقد یه فیلم های بازی میکردن مال بندر ریگ بوشهر بودن دقیقا اسم شهرشون با اخلاق رفتارشان یکی بود همچنین خانواده ی نصیب گرگ بیابون نشه

مادر شما عزت و احترام خودشو ازبین برده و این بدترین اشتباه ممکنه

دقیقا مادرم برای همه عروسامون همینه ی مشت بی لیاقت مادرم ساده ست مادرسادات انشالله حقش میگیره بخاطر این رفتارای بدشون هرچقد بهش میگم میگه مامان چیکارشون دارم مادربزرگم مادر بابام تا دم مرگش مادرم توخونمون نگهداری میکرد ازش نخورد نپوشید مهمونی ومسافرت نرفت که بمونه کارای مادرشوهرش انجام بده این حقش نبود همچین عروسای بی لیاقتی گیرش بیاد دو روز اوردمش خونمون زنگ میزنن بیا بیا مادرمم ساده ست میگم مامان بقران فقط بخاطر سواستفاده ست میگه بچه ها نوه ها بهم عادت کردن چون صبح تا ظهر عروسا خوابن نوه ها خونه مامانم جمع میشن صبحونه میخورن تغذیه میبرن راهی مدرسه میشن 

و دقیقا برای منم همین بود خیلی ساده بودم خیلیکسی ک پشت سر کسی حرف میزنه هرکاری کنی بازم میگه خداروشک ...

هنوزم گاهی کمی این توهم هست بینشون ، وقتی شوهرم تلفنی داره حرف میزنه،با اشاره یادش میندازم که مشکل یا بیماریش رو بگه که از چشم من نبینن

مادر شما مهربونه و مهربونا همیشه بهشون ظلم‌ میشه

من تحمل ندارم یه عمره داره زن داداشاش وعروساش تروخشک میکنه پیر شده افتاده شده ساده ست خیلی  مثل بچه دوساله زودگریه میکنه زودمیخنده ازش دورم وقتی میرم خونشون میبینم یا داره بچه داری میکنه یاداره غذا میپزه 

دقیقا مادرم برای همه عروسامون همینه ی مشت بی لیاقت مادرم ساده ست مادرسادات انشالله حقش میگیره بخاطر ...

متاسفانه مادر شما خودش میخواد که مورد سواستفاده و بی احترامی عروس هاش قرار بگیره 

درسته از روی محبت و دل پاکشه

اما هرکسی هم لایق محبت نیست 

هرگز هرگز هرگز بی تو نمی خندم...بی تو بر دل عشقی هرگز نمی بندم🖤🥀

[QUOTE=377298483]من تحمل ندارم یه عمره داره زن داداشاش وعروساش تروخشک میکنه پیر شده افتاده شده ساده ست خیلی  مثل ...[/QUOTالهی بگردم

چه می دونم فدای سرم که خراب کردم منم بار اولمه که دارم زندگی می کنم

احتمالا عروس گفته خودم خبر میدم بعد الان میگ یادم رفته

ب داداشت زنگ بزنید و حتما گلگی کنید ک تدارک دیدید چرا خبر ندادید؟

و بعد با روی خوش بگید بازم تعطیلات هست منتظرتونیم 

اینکه بخوایی اسم منو با تحقیر ریپلایی کنی یابری تاپیکام رو شخم بزنی که درجوابم حرفی بزنی،تبریک میگم تو عقده ایی هستی پس اب خنک بنوش🥛😊دَر من هست هزار من،که گَر بشکند یک من زاده شود مَن دیگر...! 💚🌱(سه تاکاربری ۹۸ امو ترکوندن!دیگه خط ندارم🫤جناب سروان ولوم کن🤦🏻‍♀️) 

بیشتر ببینید
مادرتون فرشتس واقعا خوش به حال همچین عروسی ولی بی لیاقته

ابجیم هم بچه دارنمیشه چندساله همش میره بچه های داداشم بازی میده نقاشی میکشه لباس میخره واسشون عاشقشونه منم دوسشون دارم ولی اونقد بهشون نمیچسبم کمی فاصله رعایت کردم ولی ابجیم بدجوری وابسته است همین زن داداشم تازه زایمون کرده بارها دل ابجیم شکونده بخاطر بچش یه بار بهش گفته اونقد بوسش نکن حساسه درصورتی که خواهرای خودش بهش میگن دخترت سبزه ست دهنش گشاده سرش کجه ولی ابجیم همش میگه فرشته من  میگم خدایا ب بزرگیت ی نگاه ب دل ابجیم بنداز نزار تااخرعمرم بچه های این اون بوس کنه 

متاسفانه مادر شما خودش میخواد که مورد سواستفاده و بی احترامی عروس هاش قرار بگیره درسته از روی محبت و ...

اره دقیقاعزیزم  مادرم ازبچگی از اول زندگی  اونقد خونواده شوهرش ترخشک کرد تاالان جنسش اینه قابل تغییر هم‌نیست هرچقد میگم حتی بارها ازش قهر کردم ولی بی فایده ست فقط ازخدا سلامتیش ومیخوام همین

منم قهرم و میگم فامیل حساب نمیشن چون ده سال خدمتشون کردم دستمزدمم با بی احترامی و اذیت و دخالت دادن

من منظورم همه نبود... منظورم بعضیان که خیلی بی دلیل قطع رابطه میکنند... کسایی که دنبال کوچک ترین بهانه ان که قطع رابطه کنند...  🤷🏻‍♀️

روز های خیلی خوبی تو راهه🧡🌱..