2777
2789

بچه ها من یه اتفاقی افتاد وقتی رفتج خونه مادرشوهرم . بعد ناراحت شدم . ب شوهرم گفتم دیگه خونه مادرت اینا نمیرم .چون مامانت همچین کاری کرد. گفتم ک بعدا نگه بیا بریم بدونه چرا دیگه نمیام . اونم گفت حق داری باشه . بعد شوهرم وقتی من خونه نبودم زنگ زده ب مامانش حرف منو گفته. اونم پشت تلفن گریه کرده. البته مامانش اینجوریه ک هر چی بشه ب جای اینکه جوابی بده میزنه زیر گریه. شوهرمم خیلی ناراحت شد اومد بهم گفت ک مامانم گریه کرد کاش بهش نمیگفتم . الان منم استرس دارم . ماه دیگه عروسی خواهرشوهرمه. اگه برم عروسی  خواهراش منو ببینن چیزی بهم بگن . چون میدونم مامانش برای اونام گریه کرده و منو مقصر میدونن . ممکنه بهم چیزی بگن ؟ ترسی ندارما فقط حوصله این چیزارو ندارم . از حرف شنیدن و قیافه گرفتن بدم میاد 

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

وقتی از حرف شنیدن و قیافه گرفتم بدت میاد باید منعطف باشی . سعی کنی صلح رو تو برقرار کنی نه اینکه به ...

اگه عروسی نداشتن نمیرفتم . کلا تصمیم ب کات گرفتم . اگه بدونم قراره چیزی بگن عروسی رو هم نمیرم 

اگه عروسی نداشتن نمیرفتم . کلا تصمیم ب کات گرفتم . اگه بدونم قراره چیزی بگن عروسی رو هم نمیرم

مطمعن باش حرف میزنن 

نرو سنگین تری 

من اومدم اینجا ک شاد بشم و بخندم 🙃

میگم واقعا برام سواله که چرا اینقدر که بین مادرشوهرها و عروس ها اختلاف هست، چرا بین دامادها و پدرزن ...

پدرزن ها اهل متلک پروندن نیستن ولی بعضی مادرشوهرا متاسفانه بخاطر وابستگی به پسرشون حس حسادت دارن به عروس و یه جور این حس رو روی عروس خالی میکنن

با افتخار دختر ایرانم...💚
میگم واقعا برام سواله که چرا اینقدر که بین مادرشوهرها و عروس ها اختلاف هست، چرا بین دامادها و پدرزن ...

چون داماد تو حلق پدر زن نیست چون از اول انتظاری از داماد ندارن ولی عروس باسد کلفت و حرف خور باشه

عاشق کشورم ایران عزیزم هستم🌹سه تیرکه یا سترکه یا سه ترکه وسیله ای بوده شبیه به دکمه آبی رنگ (چشم زخم) و به لباس ها سنجاق میکردند تا فرد از چشم زخم دور شود و هنگام سنجاق کردن این مهره شعر صلی علی سه ترکه چشم حسود بترکه را تکرار میکردند.   خوشت اومد برای سلامت خودم و بچه هام صلوات بفرست

بیشتر ببینید

خب من اصلا با برداراش یا پدرش هیچ وقت هیچ مشکلی نداشتم فقط با مامانش . با خواهراشم اگه مشکلی پیش اومد دلیلش مامانش بود یعنی اومدن طرف مامان رو بگیرن با من بحثشون شده