2777
2789

ارزون ترین برنج و روغن و ... رو میخره چیکار باید کرد ؟ 

تو فروشگاه هم بگی این چیه برداشتی داد میزنه عجب اشتباهی کردم تو رو با خودم آوردم 

پول دار نیست ولی خو در این حد که بتونه مواد خوراکی خوب بخره داره 

یعنی بقیه فامیل ضعیف ترن ولی بهتر به خوراک و پوشاک زن و بچشون میرسن 

بعدم‌ جدیدا تو خونه هی میشینه به زن و بچه اش قیمت ساده ترین مواد غذایی رو هم اعلام میکنه 

بازنشسته شده چند ساله ولی پا نمیشه بره سرکار با اینکه سالم و سرحال فقط تو خونه هی میشینه میگه آب کم مصرف کن نمیذاره ظرف ها رو درست بشورم خودشم‌گاهی میاد ظرف های کثیف میچینه کابینت 

ازت یه سوال دارم.با پولاش چیکار میکنه؟

》اولین گناه ،گناهیه که روی سنگ قبرت مینویسن《                   》هرکسی ذات واقعیت رو ببینه سوارت میشه《                             》شک تنها حقیقته《

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

ازت یه سوال دارم.با پولاش چیکار میکنه؟

هیچی آنقدر سفته مگه میذاره از کاراش سر در بیارم همون تو حسابش جمع میکنه فکر کنم 

حالا شانس من خواهر شوهرم کارت های شوهرش دستش حساب قرون به قرون پول با اونه 

این فقط الکی میگه ندارم ندارم یه تومن میزنه حسابم فکر میکنه شاهکار کرده 

هیچی آنقدر سفته مگه میذاره از کاراش سر در بیارم همون تو حسابش جمع میکنه فکر کنم حالا شانس من خواهر ش ...

ای کاش حداقل طلا بگیره 

》اولین گناه ،گناهیه که روی سنگ قبرت مینویسن《                   》هرکسی ذات واقعیت رو ببینه سوارت میشه《                             》شک تنها حقیقته《

خوب اکثر مردا همینن .ما برنج هم نخریده .ولی ناشکری هم کار خوبی نیست .

شکر چی کنم ؟ 

پول داره ولی برای باز کردن آب هم میاد بالا سر آدم‌که کم باز کن آشپز خونه مو کثیف کرد 

همین‌ خواهرش کارت شوهرش دستشه حساب همه چی با اونه اون وقت برای من اینه