2777
2789

چ چیزهایی رو ب دست اوردین که میتونین بهش افتخار کنین ؟ خودم اینکه رتبه دو رقمی کنکور بودم . دانشگاه خوب درس خوندم . شاغل و مستقل بودنم . از ۲۲ سالگی درامد داشتم و ۲۷ سالگی هم خونه خریدم و هم ماشین صفر بدون کمک هیچ کسی . اینارو دستاوردهای خودم میدونم . شمام بگین 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

من وقتی ازدواج کردم، دره دنیا روم بسته شد، از بس منو از همه چیز محروم کرد

ولی الان که جدا شدم

درسمو خوندم و لیسانس گرفتم تازه

گواهیناممو گرفتم

دوره های فن بیان شرکت کردم و بعضی از مراسمات و همایش ها به عنوان مجزی دعوت میشم، البته درامدی ازش درنمیاد برام متاسفانه

ماشاالله بهت آفرین عالی بوده کارت من حقیقتا هیچی

نگو هیچی مگه میشه‌. حتی اگه وقتمون رو هم گذاشته باشیم برای باشگاه یا مطالعه یه کتاب اینام دستاورده. من وقتمو کلا گذاشتم برای درس و کار. ولی اصلا نتونسم کتابای دیگه ای بخونم یا ورزش کنم 

نگو هیچی مگه میشه‌. حتی اگه وقتمون رو هم گذاشته باشیم برای باشگاه یا مطالعه یه کتاب اینام دستاورده. ...

کتاب زیاد خواندم اما قدیم 

دوتا پسر مثل دسته گل بارآوردم

درس خواندم تو یه رشته بیخود 

الآنم شاغلم اما اینا رو دستاورد نمی‌دونم 

چون همش وابسته بوده به کس دیگه ای 

خودم با تلاش خودم چیزی به دست نیاوردم

چیکار کردی بگو

میگم که فقط برنامه ریزی و اینده نگری. من اون زمان ک شاغل شدم سریع کلی وام گرفتم همه میگفتن تو داری اشتباه میکنی و نکن . یعنی سال اول وام گرفتنم ۹۰ درصد حقوقم میشد برای قسط ولی  از سال  بعدش اصلا اون قسط ها ب  چشم نمیان . هیچ ارزشیم نداره انقدر کم شده چون درامد میره بالا و پول بی ارزش میشه . هیچکس اون موقع بهم نگفت کار خوبی میکنی همه فقط مسخره کردن