2777
2789
عنوان

خدا رو شکر به آرزوم رسیدم و الان مکه هستم😢😢😢

| مشاهده متن کامل بحث + 2642 بازدید | 260 پست

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

برای زندگی من دعا کن خسته شدم از این دعوا ها دعا کن پیش خدا شوهرم خوب شه اخلاقش

الهی خیر از زندگیت ببینی الهی خدا دستت بگیر از مسکلات و گرفتاری و ناراحتی ها بکشه بیرون خدا سلامتی و ارامشو دلخوش از هیچ خونه ای دریغ نکنه الهی امین

لطفا برای خواهرم به همه ی حاجتاس برسه و خدا پاشو شاد کنه بخون تشکر

الهی به حق و مظلومیت امامان بقیع دلت شاد بشه به زودی و اسم فایلت عوض کنی 🤲🤲🤲🤲🤲

لطفا برای سلامتی و فرج امام زمان صلواتی هدیه دهید 🙏🙏🙏    💚 اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم💚                                   

گلم لطفا و تو رو خدا دعا کن از ته دل خدا به من و عزیزانم (مادرم و خواهرم و مامان بزرگم و خاله هام و داداشام و بچه‌ای خاله هام)سلامتی و عمر خیلی طولانی و دل خوش و موفقیت و خوشبختی و آرامش و خوش شانسی و آبرو و خوش اقبالی و رزق فراوان و آسایش و زیبایی به من و عزیزانم بده و محتاج هیشکی من و عزیزانم نشیم انشالله 😔🤲🏻🙏🏻

روزهای سختم که تموم بشه روی شونه خدا میزنم ومیگم از من که گذشت اما با هیچکدوم از بندهات اینجوری نکن خیلی سخت گذشت....تو رو خدا خیلی دعام کنید انشالله من و عزیزانم به جمیع حاجات دلمون برسیم و خدا دلمونو شااااد کنه انشالله 🥺🙏😭😭😭
بیشتر ببینید

زیارت قبول

ان‌شاءالله خیلی زود خوب بشی و با انرژی بری زیارت

التماس دعا

#جان_فدا                                                                      امروز قرارگاه حسین‌ بن علی، ایران است. بدانید جمهوری اسلامی حرم است و این حرم اگر ماند، دیگر حرم‌ها می‌مانند. اگر دشمن، این حرم را از بین برد، حرمی باقی نمی‌ماند، نه حرم ابراهیمی و نه حرم محمّدی(صلی الله علیه و آله و سلم)                      
بیشتر ببینید