2777
2789

کلادیروز روزبدی بودانگارصبحش که رفتیم خونه مادربزرگم وسیله نداشتیم مال دوستشوگرفتیم دوسه روزدستمون باشه بعداونجاکه مادربزرگم کلی غرغرکه چرادیراومدی شبش بامادرم رفتیم خونه خواهرم ماعیدبه عیدمیریم بدون شام چون شاغل میگیم مزاحمش نشیم بعدبرداشته تخمه افتابگردون اورده با چندتادونه سیب وپرتقال ریزوکوچیک ازعصرشم خبردادیم میخوایم بیایم 😐😐😐ادم براشکمش جایی نمیره ولی خدایی بعدیه سال داریم میایم خونه ات این چه وضع پذیرایی ماهی30تومنم حقوق دارن مستاجرنیستن خواهرم خیلی خسیس خیلی خجالت کشیدم من هرموقع میان شوهرم بهترینارومیخوره جلوشون میزارم دیشبم گفتم زنگ زده لباس هم قرض میخوادخسیس خانوم هووف تولدبچه اشم کیک درست نکردخاله من کیک میخوام درست کردم صدتومنم بهش کادو دادم حالم بدمیشه ازکارای خواهرم حالاماهی یه بارقوم شوهرش میان خونش شام ماهرچندسال یه بارشایدبشه

تامیتونی شادباش وبخند😍شادی اکسیرجوانی است

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

عزیزم ابنجور که شما گفتی بله خسیسه و کارش خوب نبودولی کادو تولد بچه هم ۱۰۰تمن خساست نیست؟

نه کیک درست کردم میخواسته یه ملیون بدم چه حرفامیزنی

تامیتونی شادباش وبخند😍شادی اکسیرجوانی است