2777
2789
عنوان

عجیب ترین تاپیک نی نی سایت چی بوده

| مشاهده متن کامل بحث + 695 بازدید | 65 پست

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

خیلی دیدم ولی یکی چنروزقبل عیدگفته بودشوهرش بعدرابطه منی رومیریزه روسرامیکاوهیچکدومشونم گردن نمیگرفت ...

واااااای 🤦🏼‍♀️🤦🏼‍♀️🤦🏼‍♀️🤦🏼‍♀️🤦🏼‍♀️

حالم بد شد

میگن کویر یه جنگل بود که به بارون گفت دوستت دارم...

۱.ی پفیوزی دنبال دعانویس بود واسه دعای مرگ برای دختر صابکارش خیلی جدی ی پلشتی هم ادرس داده بود ی عکسم گاشته بود نمونه کار عکس ی جوون خوش قیافه که کذاشته بودن تو خاک و ی قفل اهنی ذو عکس زده بودن و کلی دعا روش بود 

۲.ی خاک بر سر نکبتی پرسیده بود بچه یک یاله رابطه رو میفهمه همسرم حلو دختر یک ساله م باهام رابطه داره بچه م زل نیزنه نگاه میکنه ولی شوهر نره خرم میگه بچه نمیفهمه

۳.ی تاپیک راجع به اجنه یکی اومد کامنتای عجیب میذاشت ی وایب و انرژی عحیبی داشت یجوری همه گورخیده بودیم هبچکس حرات نمیمرد کامنت بذاره مثلا اینطوری میگفت پشت هم

هستن

همینجان

میگم بهشون

کاریت ندارن 

و...

ولی وایب عجیبی داشت اصلا 

👈🏻https://abzarek.ir/service-p/msg/1979222👉🏻 با من حرف بزن  

بنظرم اکثر چیزای عجیب فیکن ولی من یکیشو دیدم ک پشمام ریخت طرف واقعاااااااا زن بود ن اینکه بگید زن نما

و با قدرت تاپیک میزد و از صیغه طرفداری میکرد میگفت حکم خداست و مردا حق دارن زن صیغه ای داشته باشن هرچی هم میگفتی تورو لعن و نفرین میکرد ک تو داری از دستورات خدا سرپیچی میکنی 

ای جماعت از چه می نالید ایراد از شماست،ما به دزدان خانه دادیم همینها حق ماست،مرگ بر آن دورها گفتیم دزد در خانه بود،آخر آن خانه زیبا همین ویرانه بود،مثل زالوها تمام خون ما را خورده اند،هرچه هست و بود را آنها به یغما برده اند ، روحت شاد آریامهر عزیزم💚🦁❤️

بیشتر ببینید
واقعا حامله بود😂

اون فهمیدن فیکه اومدگفت بالشت بودزیرلباسم

مثل اونوقتاهنوزدلم برات لک میزنه                                  حسرت نداشتنت پیرشده عینک میزنه                                   من دیگه تنهازیربارون نمیرم                                                حالایه دست هست که تودستم بگیرم 

بیشتر ببینید
۱.ی پفیوزی دنبال دعانویس بود واسه دعای مرگ برای دختر صابکارش خیلی جدی ی پلشتی هم ادرس داده بود ی عکس ...

وااااای تو تاپیکایی رفتی ک فقط با روح روانت بازی کردی دختر 😅🤦🏼‍♀️

۱.ی پفیوزی دنبال دعانویس بود واسه دعای مرگ برای دختر صابکارش خیلی جدی ی پلشتی هم ادرس داده بود ی عکس ...

تا حالا ندیده بودم شما فحش بدین 

حتما خیلی عصبیتون کردن😂

البته با این چیزایی که گفتین حقم دارید

نام کاربری من نام کارتون مورد علاقه بچگیم هست.آدما حتی اگه بخوان هم نمیتونن نسبت به هم بی تفاوت باشن.                  همه عمر برندارم سر از این خمار مستی/که هنوز من نبودم که تو در دلم نشستی                                                                                صبر میکنم تا صبرم تمام شود، صبر میکنم تا خدای مهربان به من اجازه‌ی انجام کارم را بدهد، صبر میکنم تا از صبرم کوه ها آب شوند، صبر میکنم تا صبر بداند من بر چیزی تلخ تر از صبر، صبر کرده ام

بیشتر ببینید
وااااای تو تاپیکایی رفتی ک فقط با روح روانت بازی کردی دختر 😅🤦🏼‍♀️

تجربه چند سال کاربریه 😂

عحایب زیاد دیدم ولی این سه تا هیچوقت نمیره از ذهنم

👈🏻https://abzarek.ir/service-p/msg/1979222👉🏻 با من حرف بزن  

بنظرم اکثر چیزای عجیب فیکن ولی من یکیشو دیدم ک پشمام ریخت طرف واقعاااااااا زن بود ن اینکه بگید زن نم ...

زیادن این افراد عزیزم 

حتی خانم هم هستن 

نام کاربری من نام کارتون مورد علاقه بچگیم هست.آدما حتی اگه بخوان هم نمیتونن نسبت به هم بی تفاوت باشن.                  همه عمر برندارم سر از این خمار مستی/که هنوز من نبودم که تو در دلم نشستی                                                                                صبر میکنم تا صبرم تمام شود، صبر میکنم تا خدای مهربان به من اجازه‌ی انجام کارم را بدهد، صبر میکنم تا از صبرم کوه ها آب شوند، صبر میکنم تا صبر بداند من بر چیزی تلخ تر از صبر، صبر کرده ام

بیشتر ببینید
بنظرم اکثر چیزای عجیب فیکن ولی من یکیشو دیدم ک پشمام ریخت طرف واقعاااااااا زن بود ن اینکه بگید زن نم ...

🤦🏼‍♀️🤦🏼‍♀️🤦🏼‍♀️

اینجا اگ برخلاف نظرشون باشی سریع جبه میگیرن