2777
2789
عنوان

کنکوری ای که درس نمیخونه

| مشاهده متن کامل بحث + 259 بازدید | 42 پست

خواستم یه چیزی رو با شما در میون بذارم چند هفته‌ایه که رژیم گرفتم و با اپلیکیشن "زیره" شروع کردم. واقعاً نتیجه‌گرفتن باهاش خیلی راحت‌تر از چیزی بود که فکر می‌کردم! 🥑💪

بدون گرسنگی و بدون اینکه غذاهای مورد علاقه‌ام رو حذف کنم، پیش میره. لازمم نیست برای همسرم و بچه ها غذای جدا درست کنم.

فکر می‌کنم این‌طور که دارم پیش میرم، آخر سال با افتخار می‌تونم تیک "لاغری" رو بزنم! 😄

من که شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن 🎉اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

روزی۶ یا ۷ ساعت واقعا کمه اخه، وقت نمیارم هم منابع فرهنگیان و بخونم، هم واسه نهایی و هم کنکور

میدونم چی میگی

ولی این قطعا بهتر از یه روز صفر یه روز ۱۲ ساعته.

من خودم پشت کنکورم نتونستم از ۷یا۸ ساعت ساعت مطالعمو ببرم بالاتر. واقعا کشش نداشتم.

ولی تو که میتونی لطفا کنترلش کن که موفق بشی🥲

گلم بحث ساعت مطالعه نیست ساعت مطالعه شما باید متعادل باشه بیش از حد بازدهی خوبی نداره

برنامه مدیکال استیوز رو نصب کن اونجا خودت میگی می‌خوام چند ساعت بخونم و مجبوری بخونی

موفق باشی

خـدایا شـکرت 💕 داده ات نــعــمـت 🤍 نـداده ات حـکـمـت 🩵 گـرفـته ات عـلـت 🩷 اگر امضارو دیدی  برای شادی روح پدر مظلومم یه فاتحه بفرست 🤍 به قول علیرضا قربانی : خـدا رو چـه دیـدی 😍

بیشتر ببینید
میدونم چی میگیولی این قطعا بهتر از یه روز صفر یه روز ۱۲ ساعته.من خودم پشت کنکورم نتونستم از ۷یا۸ ساع ...

ان‌شاء‌الله امسال قبول میشیم 🥲 رشتت رو میتونم بپرسم چیه؟

باشه پس نصبش میکنم. ممنون از شما

آفرین 

خواهش میکنم 

خـدایا شـکرت 💕 داده ات نــعــمـت 🤍 نـداده ات حـکـمـت 🩵 گـرفـته ات عـلـت 🩷 اگر امضارو دیدی  برای شادی روح پدر مظلومم یه فاتحه بفرست 🤍 به قول علیرضا قربانی : خـدا رو چـه دیـدی 😍

بیشتر ببینید
دخترم کنکوریه خیلی درس خوند باباش میگه فک کنم دیگه الانا بریده بیخیاله

ادم از زیاد خوندن خسته میشه، وقتی خیلی خونده طبیعیه بعدش یکم شل بگیره ولی تا قبل از کنکور دوباره سر حال میاد نگران نباشین