2777
2789
عنوان

با این جاری چکار کنم

| مشاهده متن کامل بحث + 522 بازدید | 25 پست
من رواین موضوع کلی صحبت دارم ولی الان وقت ندارم دارم با خواهرام وفامیل ها میریم بیرون اخر شب میتونم ...

ممنون عزیزم اگه تجربه ای داری حتما با من به اشتراک بذار

واقعا تو شرایط بدی هستم شخصیت دو به هم زنی ندارم ولی چون میبینم منو خراب کرده حالم بد میشه میترسم همینجور پیش بره ذهنیت همسرم هم نسبت به من بد بشه اگه بخوام وارد جزییات بشم باور نمیکنین که چقدر در حقم بد بوده

برای استخدام شدنم صلوات میفرستین

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

من موندم چرا جاری رو آدم حساب میکنید اصلا

والا من سادگی کردم البته میگم اون خیلی چیزا پیش من گفته حس میکنم برا این که ترسیده من برم حرفاش رو بگم جلوتر رفته یه چیزایی گفته 

به نظرم باهمسرتون در میون بگذارید وازون بخواید که بره باخانوادش صحبت کنه .شماهم سرسنگین باشید باهاشون بعدش .به همسرتون بگید این خانم این حرفارو پشت خانوادتون گفته ومن هیچی نگفتم ولی میبینم انگار خانوادت بامن چپ افتادن و برعکس شده همه چیز اکر خانوادت اینقدر ساده و ظاهربین هستن مهم نیست .من شخصیت خودمو حفظ میکنم و بااونادهم رفت وآمد نمیکنم .اونوقت شوهرتون میره باهاشون صحبت میکنه .شماهم مستقیم خودتو درگیر نکردی

به نظرم باهمسرتون در میون بگذارید وازون بخواید که بره باخانوادش صحبت کنه .شماهم سرسنگین باشید باهاشو ...

آره فکر خیلی خوبیه راستش خودمم به خاطر این که درگیر نشم تا الان چیزی نگفتم ولی الان میبینم نگفتن و ساکت موندن خیلی به ضررم تموم میشه فقط به نظرت اشکالی نداره شوهرم قاطی بشه؟ آخه میترسم به شوهرم بگن وارد حرفای زنونه شدی

آره فکر خیلی خوبیه راستش خودمم به خاطر این که درگیر نشم تا الان چیزی نگفتم ولی الان میبینم نگفتن و س ...

نه اصلا اشکالی نداره .حرفای زنونه چیه اونا دارن به شما کم محلی و بی احترامی میکنن به خاطر حرف های یه نفردیگه .همسر شما وظیفشه ازتون حمایت و پشتیبانی کنه

باید حالش رو بگیرم الان خانواده شوهر بدجور دارن بهش رسیدگی میکنن و بهش حال میدن فقط خوب اونو میگن نم ...

اگه این جاری من بود میدونستم باهاش چکارکنم  من خودم هم ازدست جاریم عاصیم وای نگم برات ک چکارش کردم حیف ک اینجا نمیشه گفت

بذار مدال افتحار رو سینه جاری باشهاگه کسی مستقیم چیزی گفت بگو من نگفتم و تهمتهوارد بازیهای خاله زنکی ...

دقیقا باهاتون موافقم فقط چیزی که اذیتم میکنه رفتار خانواده شوهرمه که انقدر تحت تاثیر قرار گرفتن

یعنی بعد مدت ها رفتم عید خونشون انقدر رفتارشون عوض شده بود که الان با گذشت چند روز هنوزم ذهنم درگیر میشه و اذیت میشم

نه اصلا اشکالی نداره .حرفای زنونه چیه اونا دارن به شما کم محلی و بی احترامی میکنن به خاطر حرف های یه ...

درسته حتما با همسرم درمیون میذارم اصلا شاید اینجوری یه کم سبکتر بشم و بار روانی کمتری برام داشته باشه