2777
2789
مواد غذایی چی گرفتی من پارسال روغن نباتی گرفتم خیلی راضی بودم از هات چاکلت و نسکافه ها راضی نبودم ول ...

اگر گذرت به بندرهم میخوره خوراکی هارو از بندر بگیر،برو فروشگاه اکبری همه چیزاش اصله،من خانوادم اونجان ازش میرم خریدمیکنم همیشه گوگل بزن لوکیشن مغازه ش میادواست بنظرم

بالاخره منم مامان شدم.روز11اردیبهشت 1398 دخترکوچولوی من ساعت16و35 دقیقه به دنیا اومد😍😍😍

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

مواد غذایی چی گرفتی من پارسال روغن نباتی گرفتم خیلی راضی بودم از هات چاکلت و نسکافه ها راضی نبودم ول ...

قهوه مواد شوینده زیاد گرفتم واسه لباس و ظرف شویی اینا بزرگن هم بسته هاشون هم با کیفیت شکلات بیسکویت اینا گرفتم

و یادم رفت بگم وسایل برقی هم گرفتم من خیلی مناسب تر بودن چندتا گرفتم حتما یه نگاهی کن بهشون

مانتو کیف شلوار کراپ چیزای خوب ، پایین ترین طبقه سیتی سنتر۲قشمدرگهان نمیدونم

درگهان هم پوشاک عالیه 

مخصوصا مانتو 

نگین علینقی🌺 تمام اطلاعات بنده در سایت سازمان نظام روانشناسی موجود هست 🌹
اگر گذرت به بندرهم میخوره خوراکی هارو از بندر بگیر،برو فروشگاه اکبری همه چیزاش اصله،من خانوادم اونجا ...

منظور خوراکی های خارجی هست 😍؟ 

قهوه مواد شوینده زیاد گرفتم واسه لباس و ظرف شویی اینا بزرگن هم بسته هاشون هم با کیفیت شکلات بیسکویت ...

چه مارکی گرفتی ؟ من آزور گرفتم اینجا خیلی تعریفشو میکنن ولی من هیچ جای دیگه ای ندیدم ازش چیزی بگن البته کیفیتشم خوبه خدایی ولی بازم ریسکی بود

پس اگ باز رفتیم باید برم مرسی

خواااهش می کنم عزیزم 

البته بعضی بازارهاش شبیه جاهای دیگه ست 

اگر اشتباه نکنم بازار دو دلفین و دریا من راضی بودم 

مرسی که گفتی قیمتاشم مناسبه ؟

باقشم یکی بود آخرین بار که دوماه پیش بودرفتم،چای هم اکثرا من برند بارمال یاامیننت میخرم راضی هستم،چای گلابی هم هرجایی نخر مواظب باش اصلی باشه،نسکافه هم خوده مارک نسکافه بخر یا گوددی یاعلی کافی،ویفرهم فقط ساندو عالیه 

بالاخره منم مامان شدم.روز11اردیبهشت 1398 دخترکوچولوی من ساعت16و35 دقیقه به دنیا اومد😍😍😍