2777
2789
عنوان

دارم وسوسه میشم همه چیو بگم بهش

525 بازدید | 34 پست

دلم میخواد از این بلاتکلیفی دربیام.

کل ذهنم خیلی وقته درگیرشه.اصلااا تمرکز رو کارام و درسم ندارم.

برم به کراشم اعتراف کنم و تکلیفمو مشخص کنم

باهاش درارتباطم هراز گاهی از هوا میرسه سرحرفو باز میکنه ولی انگار درادامش دوست داره زود تموم بشه

منم اگه سوالی چیزی داشته باشم ازش میپرسم

ولی هنو چیزی نگفته فقط یه بار تو شوخی انداخت گفت باید ببینمت که سرماخورده بودم فک کنم پشیمون شد

از اون موقع 20روزی میگذره فعلا چیزی نگفته

من هرچی استوری و فلان و بهمان میذارم یا تو صحبت خلاف میلم کشش میدم مثل اینکه دوهزاریش نمیوفته

چیکار کنم😑

*خواهشا اگه میخواین توهین کنید، نظر ندین

جان جدت لایک نکن🔪🩸😊کاربری دست سه نفره.ماسه تا دوست هستیم با تفاوت سنی خیلی کم و سبک زندگی مشابه😇

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

رو در رو احساستو بهش بگو یا رد میشی یا پذیرفته

ندیدمش تا حالا

میگم دوباری خواست همو ببینیم یه بارش که واسه یه مسئله ی مهمی بود بیشتر تو زمینه ی کار دفه بعدی همینجوری

که هیچ کدومشم نشد ینی نیومد

جان جدت لایک نکن🔪🩸😊کاربری دست سه نفره.ماسه تا دوست هستیم با تفاوت سنی خیلی کم و سبک زندگی مشابه😇

خیلی رک بگو بهش بالاخره تکلیفت معلوم میش

خیلی میترسم از پس زده شدن

تا الان به هرچی دل خوش کردم امیدم ناامید شده

میترسم اینم اینجوری بشه

یا بعد بخواد سوء استفاده کنه و سر ادم شیرک بشه

من تاحالا باهیچ پسری نبودم همین حالام که بااین حرف میزنم خیلی از صحبت و رفتارم میترسم که گاف ندم جایی یا بی جهت چیزی نگم

خیلی میترسم از پس زده شدنتا الان به هرچی دل خوش کردم امیدم ناامید شدهمیترسم اینم اینجوری بشهیا بعد ب ...

خب یکبار تو بحث ها بگو ی سوال شخصی دارم ازت باکسی هستی؟ببین دیدگاهش چجوری شاید کلا باکسی باشع

نه بزار خودش بگه سخت به دستت بیاره قدر بدونه اگه هم نگفت یعنی اصلا خوشش نیومده توام از بلاتکلیفی در ...

ببین اصن ما اوکی نیستیم در حد یه اشنای دور مثلا در همون حد صحبت میکنیم هم دیگه رو هم در حد عکس و کلیپ کوچولو دیدیم

اون ازم سوال زیاد میپزسه ولی به جز کار و اسم و محل زندگیش دیگه هیچی نمیدونم حتی روم نمیشه بپرسم ولی ازش خوشم اومده یه سالی میشه بهش فکر میکنم

و این بلاتکلیفی واقعا عذابم میده

خب یکبار تو بحث ها بگو ی سوال شخصی دارم ازت باکسی هستی؟ببین دیدگاهش چجوری شاید کلا باکسی باشع

اره راست میگی میپرسم

ولی مثلا تو اینستام که دارمش هیچ وقت استوریاش احساسی نبوده یا حتی همچین پستایی رو لایک نکرده یا کامنت مشکوکی نداشته زیر پستاش

ببین اصن ما اوکی نیستیم در حد یه اشنای دور مثلا در همون حد صحبت میکنیم هم دیگه رو هم در حد عکس و کلی ...

یجوری سر بحث و باز کن یه بار بیرون برین ببین اصلا از نزدیک چجوریه برخوردش و همه چیش و ببین

بعد اگه واقعا دوسش داری اعتراف کن یا میگه اره اوکی میشین یا میگه نه توام بیخیال میشی

اگه حالت اینطوری بهتر میشه ، بهش بگو

ولی اگه فکر میکنی یه درصد با جواب رد شنیدن بیشتر تمرکزتو از دست میدی و درگیر میشی ، بیخیالش شو

باز هر جور خودت میدونی

صحبت از ماندن یک عمر بماند به کنار ، قدر نوشیدن یک چایی بمانی کافیست...