2777
2789
عنوان

کسی اینجا سه تا سزارین داشته

| مشاهده متن کامل بحث + 3007 بازدید | 138 پست
من هنوز باردارنشدم.بااینکه سز اولم راحت بود و عالی اما از سز دوم وحشت دارم چقدر ریلکسید سزارین سوم و ...

والا اصلا ریلکس نیستم هر شب از خواب می پرم جیغ میزنم.سومی رو با کاندوم صحیح و سالم باردار شدم 😬😬

ششمین کاربری 😒

خواستم یه چیزی رو با شما در میون بذارم چند هفته‌ایه که رژیم گرفتم و با اپلیکیشن "زیره" شروع کردم. واقعاً نتیجه‌گرفتن باهاش خیلی راحت‌تر از چیزی بود که فکر می‌کردم! 🥑💪

بدون گرسنگی و بدون اینکه غذاهای مورد علاقه‌ام رو حذف کنم، پیش میره. لازمم نیست برای همسرم و بچه ها غذای جدا درست کنم.

فکر می‌کنم این‌طور که دارم پیش میرم، آخر سال با افتخار می‌تونم تیک "لاغری" رو بزنم! 😄

من که شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن 🎉اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

انشالله ب سلامتی. همش از یه جا باز میکنن یا خط برش ها از هم جداست؟

جداست

زیر هم 

به فاصله کم

دوستان عمل prkانجام دادم یه مدت نمیتونم بیام سایت غدیری ام🌸فقط حیدر امیرالمومنین هست
والا اصلا ریلکس نیستم هر شب از خواب می پرم جیغ میزنم.سومی رو با کاندوم صحیح و سالم باردار شدم 😬😬

بسلامتی زایمان کنی عزیزم.شمارو نگفتم باقی پستارو گفتم...

من باید خوب میشدم،روانشناس روانی شد🖤
آخه سر دومی به شدت از اتاق عمل میترسم .

من بار سوم شجاعت بودم چون تمام مراحل رو میدونی بعد از دو روز پاشی راه میری یواش یواش رو براه میشی بنظرم بار اول ترسناک‌تر چون وارد اتاق عمل میشی نمیدونی چی به چیه موفق باشی نترس متوسل شو به حضرت زهرا

کافیه یک نفر رو داشته باشی بقیه هیچن هیچ اون هم خداست
جدی عزیزم ؟ شما چند ماه بعد سزارینت باردار شدی؟

یکسال.۳۷هفته سزارین شدم.چون بچم تپل بود دکتر گفت به محض اینکه احساس کردی پا زمین میزاری دلت درد می‌کنه با نامه بستری برو بیمارستان.بهاطر اینکه نکنه رحم پاره بشه وگرنه درد و اینا نسبت به اولی بهتر بود

ششمین کاربری 😒

یه چیز جالب بگم! تو اطرافیانمون اونایی که سومین زایمان طبیعی شون رو داشتن سر سومی خیلییییی اذیت شدن!!! نمی‌دونم دلیلش چی میتونه باشه خیلییی تعجب کردم!!

دوتا سزارین هم داشتیم که سومیش خیلییی خوب بوده یکی هم بوده که یکم اذیت شده نه اونجور که بگیم ناراحت کننده باشه وضعیتش فقط یه ۴-۵ روز بیستر از دومی استراحت کرده

جداستزیر هم به فاصله کم

من اولی طبیعی بودم 

دومی. رو سزارین شدم 

فردا میشه یک ماه 

الان جای بخیه معلوم نیست بعد ها معلوم میشه ؟ یا نه دیگه معلوم نمیشه 

💙💙ممنون میشم برای سلامتی و عاقبت بخیری پسرام  یه صلوات بفرستید💙💙

من بار سوم شجاعت بودم چون تمام مراحل رو میدونی بعد از دو روز پاشی راه میری یواش یواش رو براه میشی بن ...

من بار اول نترس ترین بودم چون نمیدونی چ بلایی یا طلایی داره سرت میاد😂😂چیا در انتظارته

اما از بار دوم ببعد

مخصوصا عوارض سزارین بیشتر مشخص میشه ترستم بیشتر میشه

من باید خوب میشدم،روانشناس روانی شد🖤
من بار اول نترس ترین بودم چون نمیدونی چ بلایی یا طلایی داره سرت میاد😂😂چیا در انتظارتهاما از بار دو ...

نه برای من برعکسه 

کافیه یک نفر رو داشته باشی بقیه هیچن هیچ اون هم خداست