دخترای خواهرشوهرهام یکی 13 ساله یکی 6 ساله بیستر اون بزرگتره. همه اش میره تو اتاق دخترم 4 سالشه میخواد بره تو اتاق محکم درو میبندن پست در وایمیستن نمیزارن درو باز کنی دخترم یعنی جیغ گریه فقط. بعدم درو باز میکنم به زور. میرن کنار. دخترمم دنبالشون میره بعد اینا همش با لحن بد که برو اونور برو اونور. یه سری کرم مادرشوهرمو برداشته بودن داشتن میزدن به دستشون دخترم گفت به منم میزنین گفتن نه برای تو که زشتی نیست فقط واسه خوشگلاست دخترم اینقدر گریه کرد. گفتم نه زشت خودشونن. حالا هر چی هم بهشون میگم خصوصا بزرگه که کلاس 6 درست رفتار نمیکنه. همش اذیت و ازار. نمیدونم دیگه چیکار کنم مامانشونم میگن بهشون یه دیقت خوب میشن باز دوباره شروع میکنن به مسخره بازیو گرفتن وسایل از بچم یا درو روش میبندن. یا لامپو خاموش میکنن تو اتاقه. مادرشوهرمم میگه اینقدر دنباله بچه ها تو اتاق ترو. خواهرشوهرهامم که یه پا سلیطن برا خودشون.
یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.
اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .
برای دخترت سرگرمی دیگه ای به جز اونا پیدا کن و دوست های همسن خودش
با اونا رفت و آمد کن
وگرنه آخه چطوری میخوای یه دختر ۱۳ ساله رو وادار کنی با دخترت همونطور که میخوای رفتار کنه......
"هر کسی را ملاقات میکنی درگیر نبردی است که تو هیچ چیز درباره آن نمیدانی. همیشه مهربان باش." بعد از دیدن خیلی دعوا و پرخاشها در سایت، عمیقا به این نتیجه رسیدم که خیلیها در این دسته جا میگیرند 😊
وقتی خواهرشوهر هست کمتر برو اونجابرای دخترت سرگرمی دیگه ای به جز اونا پیدا کن و دوست های همسن خودشبا ...
نمیگم اونطور که من میخوام باشه، اتفاقا چون سنش دیگه بالاعه عقلش باید برسه . و دست از ازار اذیت برداره. کاری نداشته باشه اصلا چرا درو ببنده چرا هی وسایلا رو از بچم بگیره.
نمیگم اونطور که من میخوام باشه، اتفاقا چون سنش دیگه بالاعه عقلش باید برسه . و دست از ازار اذیت بردار ...
والا همه جمله هات اتفاقا همین بود "اونطوری که من میخوام باید باشه"
در هر حال خود دانی
بچه خودتون هست
راه حل همونیه که گفتم
"هر کسی را ملاقات میکنی درگیر نبردی است که تو هیچ چیز درباره آن نمیدانی. همیشه مهربان باش." بعد از دیدن خیلی دعوا و پرخاشها در سایت، عمیقا به این نتیجه رسیدم که خیلیها در این دسته جا میگیرند 😊