2777
2789
چه سریعه تاتو ارتیستت خوشبحالش🥲حالا من بخوام بزنم همونو ۳ ساعت طول میکشه

میگه که بالای ۲.۳۰ شد

تازه شروع به کار کردی؟

اشکال نداره، کار تمیز مهمه.

من حاضرم ۴ ساعت صبر کنم فقط خیلی تمیز دربیاره.

پاییز ۴۰۲ زدم

۲۰ دقیقه شد

دو بند انگشته

فس_فس_کنان_آمدم هستم🙂                                  برای ظهور امام زمان یک صلوات ختم کن عزیزم🙂❤️اگه درآمد یه ناخن کار بیشتر از یه معلمه،معنیش این نیست که پول تو درس خوندن نیست!!!!به این معنیه که مردم از ظاهر زشتشون بیشتر خجالت میکشن تا مغز خالیشون!!!😊

بیشتر ببینید

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

یه دوسانتی اومدم بزنم خیر سرم طرف دستاش میلرزید ب خودم گفتم بابا نترس طرف ماهره کاربلده.. اخر سر دیدم گند زده ب پوستم.. ریموش کردم خیر سرم جاش هم مونده مثل اولم نشده هیچوقت حلالش نمیکنم

خدایا شکرت بخاطر همه چیز😇😇

میگه که بالای ۲.۳۰ شدتازه شروع به کار کردی؟اشکال نداره، کار تمیز مهمه.من حاضرم ۴ ساعت صبر کنم فقط خی ...

نه سال پیش یاد گرفتم ولی خیلی تمرین نکردم 

متاسفانه مدلام همه عجولن منو به ولوله میندازن وگرنه اگه مثل آدم بشینن من کارمو کنم غصه نمیخورم که دیگه😭

ایشالا پیج اینا زدم مشتری اومد میگم که آقا یه روز با منی هیچ جایی نباید بری فقط و فقط در اختیار منی

I'm just girl 🎀
نه سال پیش یاد گرفتم ولی خیلی تمرین نکردم متاسفانه مدلام همه عجولن منو به ولوله میندازن وگرنه اگه مث ...

اگه مدلن بهشون بگو از قبل که چقدر طول میکشه که بتونی با تمرکز انجام بدی.

تتو کار من گفت مثلا تا فلان ساعت طول میکشه.