2777
2789
عنوان

شوهرم بهم شک داره

| مشاهده متن کامل بحث + 2123 بازدید | 71 پست
خب شوهرت پارانویا داره عزیزم، بیماری سوء ظن! درمانم نداره، یعنی چون به درمان هم بدبینن نمیرن دوا درم ...

خودمم میدونم عزیزم 

ولی الان چهارده ساله گدشته 

دو تا بچه ی بزرگ داریم 

به خدا دیگه دوسش ندارم 

ازش بدم اومده 

خیلی بده زندگی با همچین آدمی

اگر انسان ها میدانستند در قبر ها چه میگذرد ؛ یک گناه هم نمیکردند.
پیش سه تا مشاور مختلف بریم ؟!

اره‌ هر مشاورهم سه جلسه خیلی به نتیجه ها میرسین راحت میتونیدتصمیم بگیرین

تو زندگیت مجبور نیستی به هیچ کسی راجع به چیزی جواب پس بدی به غیر از وجدانت اینو هیچ وقت یادت نره در عالم هرکسی ممکنه مهر قلب داشته باشه ولی نه [وجدان] همه بندگان مقرب الهی هستیم مهم اینه ک خدا فراموشت نکنه وگرنه بقیه که میان‌ و‌ میرن انسانیت داشتن و معرفت وجدان آسوده و اراده ومهربونی سبک زندگی نجیب زاده هاست انگاری قرن ماروزگار مرگ انسانیت هست  انسانیت گاهـی یک لبخندهس یک آرامش امنیت که محکم میگه نترس من هستم کمکت میکنم  که به احساسات و روح یک انسان غمگینی آرامش هدیه میکنی چشم بهم بزنید عمرتون میگذره پس حواستون به تلف شدن روزها تون در آشفتگی ها باشین.                                                                  

بیشتر ببینید

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

چند ساله ازدواج کردین ؟هنو بهت اعتماد نداره من روزای اولی شوهرم نمیذاشت شیشه ماشین بکشم پایین از بس ...

چهارده سال 

روزای اول نمیزاشت پامو تنهایی از خونه بزارم بیرون 

برام ماشین نمیخرید 

نمیزاشت گواهینامه بگیرم 

نمیزاشت فضای مجازی داشته باشم 

الان این چیزا رو اجازه میده 

ولی با هر کی رفت و آمد میکنیم اینجوری میگه بهم 

احساس میکنم حالش داره بد تر میشه 

حتی با داداش خودشم اینطوره

اره‌ هر مشاورهم سه جلسه خیلی به نتیجه ها میرسین راحت میتونیدتصمیم بگیرین

مممنونم 

اگه بیاد میبرم 

مشکل مالی ندارم

خودتو از دست این مرد باید زودتر از اینا راحت می کردی...شوهر سابق منم همین بود...مریضن منم مسئول تحمل مریضی اون نبودم جدا شدم حیف از عمر آدم نیست!!!!

زنی باشید که دوست دارید باشید.زنی باشید که افتخار می‌ کند خودش است.زنی باشید که هرگز برای "خودش بودن" از کسی اجازه نمی‌گیرد.زنی باشید که انقدر عشق و شادی در وجودش دارد که هرگز آن را از دیگران نمی‌طلبد.✍🏽 #ریچل_هالیس

بیشتر ببینید
مممنونم اگه بیاد میبرم مشکل مالی ندارم

اگه هم نیومد خودتون تنهایی برین پیش مشاورها میشه سه جلسه سه تا مشاور

تو زندگیت مجبور نیستی به هیچ کسی راجع به چیزی جواب پس بدی به غیر از وجدانت اینو هیچ وقت یادت نره در عالم هرکسی ممکنه مهر قلب داشته باشه ولی نه [وجدان] همه بندگان مقرب الهی هستیم مهم اینه ک خدا فراموشت نکنه وگرنه بقیه که میان‌ و‌ میرن انسانیت داشتن و معرفت وجدان آسوده و اراده ومهربونی سبک زندگی نجیب زاده هاست انگاری قرن ماروزگار مرگ انسانیت هست  انسانیت گاهـی یک لبخندهس یک آرامش امنیت که محکم میگه نترس من هستم کمکت میکنم  که به احساسات و روح یک انسان غمگینی آرامش هدیه میکنی چشم بهم بزنید عمرتون میگذره پس حواستون به تلف شدن روزها تون در آشفتگی ها باشین.                                                                  

بیشتر ببینید
خودتو از دست این مرد باید زودتر از اینا راحت می کردی...شوهر سابق منم همین بود...مریضن منم مسئول تحمل ...

طلاق گرفتن کار هر کسی نیست 

عرضه میخواد که من نداشتم

طلاق گرفتن کار هر کسی نیست عرضه میخواد که من نداشتم

دور از جون...لااقل برید مشاوره...این جوری نمیشه ک.

زنی باشید که دوست دارید باشید.زنی باشید که افتخار می‌ کند خودش است.زنی باشید که هرگز برای "خودش بودن" از کسی اجازه نمی‌گیرد.زنی باشید که انقدر عشق و شادی در وجودش دارد که هرگز آن را از دیگران نمی‌طلبد.✍🏽 #ریچل_هالیس

بیشتر ببینید
دور از جون...لااقل برید مشاوره...این جوری نمیشه ک.

فکر نمیکنم مشاور بیاد 

خودش میبره و میدوزه

میگه هر دوتون بهم نگاه میکردین 

همسر سابق منم همین بودبیچاره میشدم از کاراش و حرفاش خیلی عذابم داد

اینم خیلی عذابم میده 

به خدا من اهل هیچی نیستم 

اهل خدا و پیغمبرم 

حلال و حروم میفهمم 

شوهرمو از همه سر تر و بهتر میبینم