2777
2789

چطوری میشین؟ اصلا عروسیش میرین 

با زنش ببینیدش چطوری رفتار میکنید؟

خدایا، خودمو به تو سپردم....   🌱به کوری دو چشم دشمنانش فقط حیدر امیرالمؤمنین است❤️🌱

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اینا رو از سر گذروندم .فقط زماان

حس مرگ میده به آدم همش ذهنت درگیره تو چی کم داشتی نکنه زشتی که یکی دیگه رو انتحاب کرد

خدایا، خودمو به تو سپردم....   🌱به کوری دو چشم دشمنانش فقط حیدر امیرالمؤمنین است❤️🌱

من یه مدت یه پسری رو دوست داشتم هیچ وقتم قسمت نشد برم تو رابطه باهاش 

اتفاقی شنیدم رل زده اولین رلشم هست یکم شک شدم 

وقتیم فهمیدم ففط به روزایی فکر میکردم که من داشتم از گریه می مردم برای اون ولی اون داشته با یکی دیگه اوکی میشده اصلا دیگه به خودم اجازه ندادم حتی واسشم ناراحت بشم چون لیاقت نداره 

دیدتو عوض کن اون سهم تو نبود فرکانسش پایین تر بود پس باید میرفته

من اونو میخوام حتی اگه سهم خودم خیلییی بهتر باشه 

هیچ..

خوشبخت بشن..

مگه قراره عکس العمل خاصی تو کار باشه؟

وقتی برای یه نفر دیگه س و کنار اونه یعنی برات ۱۰۰درصد یه آدم تموم شده‌س

«💌خدایا شکرت❤️»¹⁴⁰³-¹²-¹⁶ بالاخره بعد ³ سال بی‌بی‌چکم مثبت+شد🌹خدایآ تو چقدر مهربونی،بهترین عیدیه عُمرمو ازت گرفتم خودت تا آخر مواظبش باش تا بیاد بغلم و بشه نور چشم من و باباییش🌹❤️»📮«¹⁴⁰⁴-¹-⁵صدای قلب کوچولو و مهربونتو شنیدم مادر الهی شکر برای اون ⁵ثانیه ،الهی قسمت منتظرآ🤲🏻🥲❤️»

بیشتر ببینید

اصلا دیگه برام وجود نداشت همچین فردی درسته سخته اما حتی اگه جایی هم دیدیش یه جوری رفتار کن که انگار بود و نبودش اصلا برات مهم نیست

شعور و شخصیت                                                                     مهم ترین آپشن برای یک انسانه                                               زیبایی رو اسب هم داره ، قد بلند زرافه هم داره ، هیکل فیت رو کانگرو هم داره                                                                         شخصیت داشته باشین ، بقیش درست شدنیه ..
بیشتر ببینید
هیچ..خوشبخت بشن..مگه قراره عکس العمل خاصی تو کار باشه؟وقتی برای یه نفر دیگه س و کنار اونه یعنی برات ...

متاسافنه من نمیتونم باور کنم تموم شده هستش

ببین حتی بعضی وقتا با خودم فکر میکنم خب باشه متاهل باشه بازم چ اشکالی داره امید هست میرم باهاش اون دست رد به سینه ی من نمیزنه فقط برای ازدواج یه سری اتفاقات افتاد نشد بهتر بهش نزدیک شم  بعد با خودم میگم یعنی تو انقدر عوضی شدی دختر  بعد جالبه همین آدم میخواست به من تجاوز کنه ولی من اینطوری دوسش دارم 

چند روز پیش صدای زنش را از پشت تلفن شنیدم، گوشی را داد زنش ک جوابمو بده بفهمم زن گرفته.

آن لحظه مردم، بعدش شاید دو ساعتی فقطططط زجه زدم.

فردا هم عقدشه.

فعلا عقد موقت بودن قراره فردا دائم بشود.

ولی خدا رو شکر زود خودمو جمع و جور کردم.

اینم بگم چون تا حالا ۳ بار کات کرده بودیم و باز برگشته بودیم با هم.

اشک هامو دفعه های قبل حسابی ریخته بود.

بخاطر این الان آرومترم.

رفتنی باید برود.

خلایق هر چه لایق.

لیاقت منو نداشت.

عوضی بود و چقدر حیف ک دور فهمیدم.

۸ سال عمر نازنینم ب پاش گذاشتم.

الان درگیر خودمم، خیلی پشیمونم.

خیلیییی زیاد...

چند روز پیش صدای زنش را از پشت تلفن شنیدم، گوشی را داد زنش ک جوابمو بده بفهمم زن گرفته.آن لحظه مردم، ...

عزیزم چقدر سخت با پوست گوشت استخونم درکت میکنم چقدر زجر کشیدی ببین من بیو اش دیدم اسمشو گذاشته یعنی دارم تیکه تیکه میشم