2777
2789
عنوان

با ده میلیون میتونم بنظرتون یه طلا چند سوتی بخرم

| مشاهده متن کامل بحث + 827 بازدید | 63 پست
کار خوبی کردی منم اعصابم خرد شده کاش تو ماه رمضون میخریدیم گرم ۶۴۰۰ بود نگرفتم گفتم تو عید لازمم میش ...

چیزی که من خریدم، به لعنت خدا هم نمیارزه، بس کوچیکِ!

دلم برای پولی که جمع کردم میسوزه، دادم بابت چیزی که به قیافه اش نمیارزه. 

دلا تا کی در این دنیا فریب این و آن بینی/ کمی از چاه ظلمانی برون آ تا جهان بینی .                                                                                مناجات نامه خواجه عبدالله انصاری. 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

چیزی که من خریدم، به لعنت خدا هم نمیارزه، بس کوچیکِ!دلم برای پولی که جمع کردم میسوزه، دادم بابت چیزی ...

عکس بفرست چی خریدی عیب نداره عزیزم بازم خوبه ارزش دولت حفظ میشه بهتر از پول نگه داشتنه

۱ گرم شاااید🥲چون هم اجرت میگیرنهم مالیات هم سودش رو ولی ارزش داره بخری🌱

اره عزیزم چون اگه از همون ماه رمضان می‌گرفتم سودش بیشتر بود حرم ۶۴۰۰ بود پول الکی نگه داشتم دستم گفتم شاید لازم بشه که نشد