2777
2789
عنوان

جای من بودید چکار میکردید

| مشاهده متن کامل بحث + 4414 بازدید | 274 پست

مامان ها✋✋ طاها من مشکل توجه تمرکز و تاخیر کلام داشت.

دو سال برای گفتار درمانی حضوری می‌رفتیم که بی نتیجه بود.😔

تا با خانه رشد که صد تا درمانگر تخصصی گفتار و کار و روانشناس آنلاین هستن آشنا شدم، برای هر مشکلی هم آقای خلیلی بهترین درمانگر رو بهم معرفی کرد. 

این مدت خدا رو شکر پسرم خیلی پیشرفت کرده.🤩🤩

اگه نگران رشد و تربیت فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید.

برا منم بگو‌که چی میبینی تا چند ماه آینده برام

این چند ماه کمی براتون سخت سپری میشه و شاید حس کنین شانس باهاتون یار نباشه ولی بعدش وارد دنیای شانس میشین

از تیکه کلام ها و حرف های زهراگین ناراحت نشین  چون عصبانیت شما اون هارو خوشحال میکنه

این چند ماه به شدت خودتونو به خدا نزدیک کنین میدونم ازش دلتون پره ولی اون فقط مصلحت شما رو میخواد و شما رو خیلی دوست داره

خواهش میکنم راستی خبر خوشی برات تو راهه یا خبر سفر هست یا خبر یه چیز خوب خلاصه

وای واقعا راست میگی خدا از دهنت بشنوه ،خیلی خوشحالم کردی ،ممنونم ازت 

میشه در مورد همسرم بگی چطور آدمیه و آیا باهاش آینده دارم؟

نمی‌دونم اگر زیاد با فامیل صمیمی نیستی سعی کن ازدواج فامیلی نداشته باشی اینا همون فامیل که قبل ازدواجت بودن میمونن و تغییر حاصل نمیشه

هیچوقت مردم را نمیفهمم اما باید یک جوری میان آن‌ها زندگی کنم...!                                                               اندک اطلاعاتی در اختیار دارم که حاصل خوندن و تحقیق کردنه.                                                                            فردی بشدت کنجکاو .                                                عاشق کتاب ، حیوانات ، فیلم ، کهکشان ، نکات پزشکی ، روانشناسی و در کل عاشق یادگیریم و از یادگیری استقبال میکنم.          
بیشتر ببینید

تو زندگی پسر داییت اون خانم نبودی قضاوت نکن 

بعدم تجربه ازدواج نداری چرا باید با این مورد ازدواج کنی 

سنی نداری صبر کن تا موقعیت خوب بیاد 

هیچ کاری بدتر ازاین نیست از ترس اجبار ناچاری بخوای شوهر کنی اونم تو فامیل اونم به این آدم اگه میخواستن چرا اول نیامد خواستگاری رفت دور زد بعد شما رو یادشون افتاده 

شاغلم که هستی چرا عجله می‌کنی پس 

من کمی حس ششم دارم حالا نمبدونم اعتقاد دارین یا نهیکمی منتظر باشین بزودی یک مرد خوشتیپ که موهاش فر ه ...

میشه درباره ازدواج منم بگی 

خدایا شکرت واسه همه داده هات که هرچی بوده به صلاحم بوده حتماً
وای واقعا راست میگی خدا از دهنت بشنوه ،خیلی خوشحالم کردی ،ممنونم ازت میشه در مورد همسرم بگی چطور آدم ...

خودتون به شدت ادم خوبی هستین و ادمی که لنگه شما باشه کمیاب هستش حقیقتا ولی همسرتون ادم خیلی خوبی هستین ولی زود رنجه و کمی حسود😅 ولی زندگی باهاش شیرین هستش فقط توی زندگی مشترک تون صبور. باشین  و سعی کنین با هم کنار بیاین توی مشکلات 

ایشون همسر مناسبی هستیش حدس میزنم اول اسمشم ع باشه