2777
2789

مامان ها✋✋ طاها من مشکل توجه تمرکز و تاخیر کلام داشت.

دو سال برای گفتار درمانی حضوری می‌رفتیم که بی نتیجه بود.😔

تا با خانه رشد که صد تا درمانگر تخصصی گفتار و کار و روانشناس آنلاین هستن آشنا شدم، برای هر مشکلی هم آقای خلیلی بهترین درمانگر رو بهم معرفی کرد. 

این مدت خدا رو شکر پسرم خیلی پیشرفت کرده.🤩🤩

اگه نگران رشد و تربیت فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید.

اینطوریه که به همه مشکوک باشه فکر کنه همه دارن خلاف میکنن و گناه میکنن و از چشم این مخفی میکنن همش ب ...

بله دقیقا همه کارای بد میکنن دوربین تو خونه کارگذاشتن همه دیوارا رو دعا نوشتن یا کسایی رو با یه گناهی متهم میکنن با فلانی تو ماشین دیدمت بدکاره ای و از این حرفا

کاربران قلعه، elinalooove ، مارال _   و بقیه اونایی که قبلا توهین کردن و الان با کاربریای جدید هستن به هیچ عنوان با من مخاطب نشن⛔️

کشیدن بیشتر از هر چیزی دوپامین و احساس لذت به انسان میده به نحوی که هر کس شیشه رو تجربه کنه دیگه هیچ لذتی  نمیتونه جایگزینش بشه، و برای همین نمیتونه هیچ زمان ترک کند و مجددا برمی‌گردد سر نقطه اول

اینا دیگه زیادی فانتزیه

اینا دروغه 

زن خودشو چاقو زده بود در حد مرگ، میگفت با مادرت سوار شاسی بلند مشکی شده بودی از هرزگی برمیگشتی

درحالی که مادر زنه یه پیرزن مسجدی و نمازخون هست خود زنه هم از خونه بیرون نمیرفت

کاربران قلعه، elinalooove ، مارال _   و بقیه اونایی که قبلا توهین کردن و الان با کاربریای جدید هستن به هیچ عنوان با من مخاطب نشن⛔️

من شوهرم شیشه ای همش توهم بهم مشکوک دست روم بلندمیکنه همش تهدید بفکر هیچی نیست هیچ هدفی نداره میاد خونه همش به همه چی شک داره مثلاً من تو خونه چیکار میکنم تو گوشیم چی دارم فوش های فوق العاده بد وزننده چشما قرمز همش در حال کشیدن از وقتی میاد خونه 

زیاد در تماس نبودم. ولی زنش میگفت دست بزن پیدا کرده و شکاک شده 

ماورای باورهای ما، ماورای بودن ها و نبودن های ما، آنجا دشتی‌ست فراتر از همه‌ی تصورات راست و چپ؛ تو را آنجا خواهم دید.        

ما دامادمون شیشه میکشه اصلا تکون نخورده🤣🤣🤣

یه تار مو سفید نشده ۴۰سالشه 

ولی کار نمیکنه هیچی نمی‌فهمه ولی عاشق خواهرمه یه ماه زیر خواهرم لگن میزاشت خونه هار مرتب میکرد بهمون یه عالمه عیدی میدی از ایجیم پول میگیره بدبخت خیلی خوبه تنها بدشیش شیشه می‌کشه 😭

همسایمون

مادرشو کتک زد طلاهاشو به زور برد فروخت خرج موادش کرد

زنشو تا حد مرگ کتک میزد 

دوچرخه بچه های محلو دزدیده بود ساعت 3 نصفه شب پلیس ریخت تو خونه

دو بار خوابوندنش کمپ، بازم آدم نشد

به خواهر زنش تجا...وز. کرد . طلاهاشو دزدید (با همکاری زنش) و دو سال افتاد زندان. میخواستن اعدامش کنن

فقط 10 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

تیکر پایان یازدهمه🥲🩷دعا کن برام بتونم معدل بالای 19 بگیرم ... قبل از روزه داری: 66kg🫠 هدفم برای بعد از تعطیلات عید: 56kg🥹 امروز 30 اسفنده و پس از 12 روز روزه داری، 62kg هستم🤩... متاسفانه به هدفم نرسیدم و 56kg نشدم💔 صفحه اعلان ها قبل از پاک سازی لایک ها: 435... بعد از پاکسازی: 277😂کاربری قبلی: 1400/09/03

بیشتر ببینید