2777
2789

ما شش تا بچه ایم من آخری هستم . خانواده شوهرم خیلی پرجمعیت هستن . دوماهه پدر شوهرم مریضه همشون مثل پروانه دورش میگردن تا صبح کنارش هستن چون خیلی پیره. خانواده من اونجوری نیستن اصلا دلیلشو تربیت اشتباه یا بی سیاستی مادر یا هرچی بود نمی‌دونم . سه تا از خواهربرادرام شهر دور هستن مدام این فکرو میکنم که چیکار کنم با پدر مادرم چیکار کنم اگه پیرتر بشن و نتونن کاراشونو بکنن همه مسوولیتشون میفته رو دوش من چون برادرهای بی نهایت بی خیال و بی عرضه ای دارم و اینجا فقط خودم هستم . همش میگم اگه بیفتن تو جا و کارای شخصیشون رو نتونن انجام بدن من چیکار کنم خدایا . این فکرها خیلی خیلی عذابم میده خیلی ناراحتم خیلی نگرانم هم برای خودم هم اونا همش میگم اگه اونجوری بشه من بدبخت میشم چطوری با یه بچه به اونا برسم پس زندگی خودم چی

مادرمم مریضه هم زخم معده داره هم اینکه نارسایی کلیه . جدیدا هرچی میخوره بالا میاره . زیاد سرحال نیست همش مریضه نمی‌دونم از فکر و خیال دیوونه شدم . اونقدر فکر کردم که زندگی مشترکم داره نابود میشه اصلا فکرم تو زندگیم نیست

خواستم یه چیزی رو با شما در میون بذارم چند هفته‌ایه که رژیم گرفتم و با اپلیکیشن "زیره" شروع کردم. واقعاً نتیجه‌گرفتن باهاش خیلی راحت‌تر از چیزی بود که فکر می‌کردم! 🥑💪

بدون گرسنگی و بدون اینکه غذاهای مورد علاقه‌ام رو حذف کنم، پیش میره. لازمم نیست برای همسرم و بچه ها غذای جدا درست کنم.

فکر می‌کنم این‌طور که دارم پیش میرم، آخر سال با افتخار می‌تونم تیک "لاغری" رو بزنم! 😄

من که شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن 🎉اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

عزیزدلم این منو میترسونه که فقط و فقط خودمم اگه چیزی بشه چیکار کنم خدایا

خدا بزرگه.. از اللن فکر منفس نکن. همیشه دعا کن خدا تن سلامت به پدر و مادرت و فکر  اروم به تو بده. خدای دیروز تو خدای امروز و خدای فردای تو هم هست  

مردم تو خاکسپاریت اگر بارون بیاد شرکت نمیکنن؛ پس اون جوری زندگی کن که حالتو خوب میکنه. بی خیال حرف و نگاه مردم 🌹🌹🌹🌹🌹