2777
2789
عنوان

وقت سلام به امام رضا(ع)و امام حسین (ع)و صاحب الزمان (عج)

| مشاهده متن کامل بحث + 159 بازدید | 42 پست
دوستان عزیزم برای بابام دعا کنید سرطان خون داره ازتون خواهش میکنم دعا کنید شفا بگیره

حتما عزیزم انشاالله اگه قابل باشم..انشاالله ب حق ۵ تن‌ال عبا پدرتونن  شفا پیدا کنه و سایش سالیان سال بلای سرتون..خدایا بپذیر  

خواستم یه چیزی رو با شما در میون بذارم چند هفته‌ایه که رژیم گرفتم و با اپلیکیشن "زیره" شروع کردم. واقعاً نتیجه‌گرفتن باهاش خیلی راحت‌تر از چیزی بود که فکر می‌کردم! 🥑💪

بدون گرسنگی و بدون اینکه غذاهای مورد علاقه‌ام رو حذف کنم، پیش میره. لازمم نیست برای همسرم و بچه ها غذای جدا درست کنم.

فکر می‌کنم این‌طور که دارم پیش میرم، آخر سال با افتخار می‌تونم تیک "لاغری" رو بزنم! 😄

من که شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن 🎉اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

@اعتصامی @وروجکککککک @sayeh6859 @samera77 @آذر_57

❤️🌹❤️

چیزی نمیگم چون دلم خیلی از این دنیا پره...میخوام ازت هر چی بگم بغضم گلومو میبره...آدم یوقتا از خودش بی حرف باید بگذره...این روزهای آخرو ساکت بمونم بهتره...
@لیلی_آگان @شاغل_موفق @elim83 @مسکر_روح @عاشقامامزمان

السلام علیک یاامیرالمومنین یاعلی بن ابی طالب💚
السلام علیک یااباعبدالله الحسین💚
السلام علیک یاعلی بن موسی الرضا💚
السلام علیک یااباصالح المهدی ادرکنی💚

من مست لبهای توام💋😍                                               طعم لبت👄جانانه است                                                       با اینکه در آغوشمی                                                       بوسیدنت💋افسانه است💏

بیشتر ببینید

السلام علیک یاامیرالمومنین یاعلی بن ابی طالب💚

السلام علیک یااباعبدالله الحسین💚

السلام علیک یاعلی بن موسی الرضا💚

السلام علیک یااباصالح المهدی ادرکنی

💚

من به دست های خدا خیره شدم معجزه کرد،💚💚
@دوازدهم @me_and_my_sister @محددثه @طنابببب @عکوری_پکوری_سابق

سلام بابارضا خوبی چشم و امیدم به توعه که ایندفعه هم حاجت روان کنی برای فردا یه دنیا ممنونت میم 

یه گروهی ایتا داریم حاجت ها رو کربلا میخونن اگه خواستید لینک بدم درخواست دوستی بدید بیشتر کسایی که اومدن حاجت روا شدن